Вхід | Реєстрація

Таміла Музика найкраще грає в шахи серед депутатів

Таміла Музика найкраще грає в шахи серед депутатів

Підтвердженням цьому стала її перемога в змаганнях всеукраїнського рівня.

Із 7 по 12 червня в місті Чорноморськ Одеської області проходила дев’ята за ліком Всеукраїнська спартакіада депутатів рад усіх рівнів.

Народні обранці виступали в п’яти видах спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, шахи і шашки. Усього в спартакіаді взяли участь 18 команд (близько 450 учасників) з різних областей України.

Збірна депутатів із Полтавщини здобула друге загально–командне місце.

За інформацією голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького, «срібні» нагороди для своєї команди виборювали всі депутати.

Зокрема, полтавські шахісти стали кращими і серед чоловіків, і серед жінок. Перші місця в змаганнях із шахів вибороли Тарас Зінченко (Горішньоплавнівська громада) і Таміла Музика (секретар Новосанжарської селищної ради). Також представники Полтавщини лідирували у змаганнях із настільного тенісу. У цьому виді спорту перемогли Тетяна Тарапунець (Семенівська ОТГ) і Олександр Левицький (Кам`янопотоківська громада).

У змаганнях із футболу й волейболу полтавці стали другими. 12 місце посіли шашкісти.

На своїй сторінці в соцмережі Фейсбук очільник Полтавської облради написав:

«Вперше з 2011 року збірна команда Полтавської області посіла друге загальнокомандне місце на Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів усіх рівнів. Вітаю друзів‑колег з Івано-Франківської області з перемогою! Дякую нашій дружній команді за характер, спортивну злість і жагу до перемоги! Наші перемоги — попереду!».

Нагадаємо, що 20 березня в Кобеляках відбулися обласні змагання спорторганізації «Колос» із шахів, шашок та настільного тенісу. Новосанжарські шахісти Сергій Палько і Таміла Музика посіли друге командне місце.

Таміла Музика стала єдиною представницею Новосанжарщини, яка виступала на всеукраїнській спартакіаді.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2021, 11:27 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації