Вхід | Реєстрація

Приміщення білицьких шкіл ремонтуватиме підрядник із Решетилівки

Приміщення білицьких шкіл ремонтуватиме підрядник із Решетилівки

Загальна вартість проектів становитиме 10,5 мільйона гривень.

Нагадаємо, що 20 травня Гуманітарний відділ Білицької селищної ради оголосив три тендери на ремонт шкільної їдальні, харчоблоку й утеплення фасаду в навчальних закладах, що працюють у селищі.

Зокрема передбачалося, що капітальний ремонт приміщення шкільної їдальні опорного закладу Білицької ЗОШ І-ІІІ ступенів коштуватиме 3 807 861, капремонт будівлі харчоблоку філії «Білицька ЗОШ І-ІІ ступенів № 4» — 4 266 187, а заміна вікон і утеплення фасаду філії «Білицька ЗОШ І-ІІ ступенів № 2» — 2 490 763.

Роботи фінансуватимуться з державного і місцевого бюджетів.

7 червня по трьох тендерах відбулися аукціони. Їх учасниками стали дві компанії: вінницьке товариство «ЖК-Гарант» і решетилівське ТОВ «Компанія «Тоталбуд».

У всіх трьох тендерах пропозиції вінницького підрядника заявник відхилив, оскільки виявив порушення в технічній документації. Хоча цінові пропозиції вінничан були значно нижчими за їх опонентів.

У результаті, їдальню ремонтуватимуть за 3 807 259,72 гривні, харчоблок — за 4 265 624,18 гривні, а заміна вікон і фасаду коштуватиме 2 489 103,79 гривні.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 червня 2021, 11:45 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації