Вхід | Реєстрація

У Василівці можуть побудувати водогін

У Василівці можуть побудувати водогін

Жителів двох вулиць населеного пункту забезпечать водопостачанням.

Під час виборчої кампанії на посаду голови Кобеляцької об’єднаної територіальної громади Олександр Копелець зустрічався з мешканцями Василівської сільської ради. На сходці Копелець пообіцяв, що в разі його обрання очільником ОТГ, у Василівці збудують водогін.

Як показали результати виборів, Олександр Копелець не переконав василівських виборців, так як більшість голосів вони віддали за інших кандидатів.

Та все ж, міський голова планує виконати обіцянку і відремонтувати водогін у Василівці.

Принаймні, 4 червня директор Кобеляцького комунального підприємства «Водоканал Плюс» замовив у підприємця Олега Лісного два проекти з капремонту василівського водогону.

Водомережу планують прокласти на вулицях Царичанській і Молодіжній. Загальна вартість проектів становить 44 263 гривні.

Поки що не відомо, скільки дворів виявили бажання під’єднатися до водогону, яка його вартість і загальна протяжність. Та якщо проект передбачає капітальний ремонт водогону, то труби прокладатимуться від артезіанської свердловини, що знаходиться на території колишньої тракторної бригади.

До речі, раніше артсвердловина забезпечувала водою середню школу, сільську раду і кілька приватних дворів. Наразі в навчальному закладі й дитсадку є власні свердловини.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 червня 2021, 12:45 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації