Вхід | Реєстрація

ФОТО - «Усе починається з жінки…»

ФОТО - «Усе починається з жінки…»
Під такою назвою 6‑го березня в актовій залі Руденківської школи відбувся святковий захід, присвячений Міжнародному жіночому дню 8 Березня.
На дійство запросили вчителів та працівників місцевої і Дубинівської шкіл, жінок-депутатів сільської ради, матерів, сини яких несуть службу в армії, жінок, котрі працюють у місцевих підприємствах, багатодітних матерів та тих, які народили дітей у 2009–2010 роках.
На святі виступали гості: заступник голови Новосанжарської районної ради Борис Федоренко, руденківський сільський голова Сергій Головко, начальник залізничної станції «Нові Санжари» Євген Божинський, протоієрей Михаїл, наставник Свято-Пантелеймонівської церкви. Вони зичили жінкам добра, здоров’я, любові, успіхів у всіх починаннях. Сільський голова усім жінкам подарував жовті тюльпани.
Святкову програму розпочали учні Костянтин Гончаренко, Ростислав Коробкін, Денис Нестеренко та директор школи Андрій Дігтяр — ведучі продуманого, оригінального, захоплюючого, театралізованого, музично-літературного свята. До речі, четвертокласник Денис Нестеренко та директор школи були одягнуті у вишиванки. Звучали найкращі побажання жінкам, які прекрасні, як сама весна. Анна Олійник виконала пісню «Дівчина-весна», а Богдана Коробкіна — чудовий танок. Юлія Кущинська подарувала пісні «Подснежник», «Мамочка», Денис Нестеренко — вірші та пісню «Хвостики-метелики». Присутні в залі були зачаровані піснею «Для тебя» Стаса Михайлова у виконанні директора школи Андрія Дігтяря. Для жінок-педагогів звучала пісня «Учителі» у виконанні четвертокласниць; Аня Олійник та Альона Кібенко виконували пісні «Любила», «Сестрице-вербонько»; Микола Делія та Андрій Дігтяр — «А ми удвох»; ансамбль дівчат — «Мама». Та хіба все перелічиш?! Вразила авторська пісня Карини Дашко «Моя матуся», запальний танок подарував танцювальний колектив «Первоцвіт». Прекрасним був виступ учительки музики Олени Мостової, котра заспівала пісні «Мама» та «Колискова» разом зі своєю маленькою донечкою Світланкою.
Дійство вдалося. Як підкреслив Андрій Дігтяр: «Чоловіки схиляють голови в трьох випадках: напитися із джерела, зірвати квітку для коханої та вклонитися матері». «Пісня про рушник» у виконанні всіх учасників концерту, святковий феєрверк, весняні квіти від громадської організації «Фронт змін» — все це запам’ятається надовго. Адже недарма в народі говорять: «Усміхається жінка — радіє світ!»

Автор: Тетяна Шинкаренко, керівник факультативу журналістики Руденківської школи


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації