Вхід | Реєстрація

Як пройшло ЗНО

Як пройшло ЗНО

З 21 травня по 15 червня в Полтавській області пройшла основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Тестування проходило на 71 пункті у 8 округах області (Полтава, Кременчук, Лубни, Миргород, Гадяч, Карлівка, Кобеляки, Пирятин).

Усього відбулося 31879 тестувань. Процедуру забезпечували близько 3 тисяч педагогів. Явка учасників перевищила середній показник по Україні і становила в середньому 75 відсотків. Найвищою була явка на українську мову й літературу (89,74 %), англійську мову (88,2 %), математику (86,39 %), фізику (78,44 %), найменше учасників виконували завдання з математики рівня стандарту, щоб отримати результат лише державної підсумкової атестації, — 9,73 % від загальної кількості зареєстрованих, решта скористалися правом звільнення від ДПА відповідно до Закону України.

За весь період 7 учасників завчасно завершили виконання сертифікаційної роботи через порушення процедури проведення ЗНО — наявність при собі на робочому місці мобільного телефону, навушників.

За інформацією директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександра Сидоренка у Фейсбуці, на Полтавщині 200‑бальну оцінку з математики отримав один учасник. Це випускник Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Артем Шкіль.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації