Вхід | Реєстрація

У Нехворощанській громаді розпочато централізований вивіз побутових відходів

У Нехворощанській громаді розпочато централізований вивіз побутових відходів

Нагадаємо, що Нехворощанська сільрада за кошти з місцевого бюджету придбала спецавтомобіль для перевезення твердих побутових відходів. Презентація сміттєвоза на базі вантажівки китайської компанії DAYUN відбулася 11 березня в Нехворощі. Вартість спецтранспорту склала 1 400 000 гривень.

15 червня прес-служба Нехворощанської сільради на своїй сторінці у Фейсбук повідомила, що в громаді починає працювати сміттєвоз, для якого вже розроблені маршрути і визначені пункти збору твердих побутових відходів у кожному населеному пункті.

Перший виїзд сміттєвоза відбувся у четвер, 17 червня, у селах Шедієве, Лівенське та Маячка.

Наступного дня спецтехніка працювала на Соколовобалківському окрузі, а у вівторок, 22 червня, — у Нехворощі.

Кожен із мешканців може в зручний для себе час залишити пакети з твердими побутовими відходами у визначених місцях, які потім працівники комунального господарства завантажать у сміттєвоз.

Далі буде затверджений єдиний для всієї громади щомісячний тариф на вивезення сміття, про що буде повідомлено додатково.

У прес-службі наголосили, що сміттєвоз збиратиме лише тверді побутові відходи. Тому не потрібно зносити на пункти збору гілки дерев, купи бур’янів чи загиблих тварин.

За інформацією заступника голови громади Миколи Завезьона, багато жителів громади скористалися можливістю позбутися відходів цивілізованим способом, а не викидати їх десь у кущі.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 червня 2021, 13:35 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації