Вхід | Реєстрація

Мисливці відзначили 100–річчя своєї організації

Мисливці відзначили 100–річчя своєї організації

Днями на базі мисливського господарства «Сокіл», що знаходиться поряд із селом Світливщина Нехворощанської громади, відбулася урочиста подія.

Нехворощанські мисливці й рибалки відзначили 100‑річчя з дня заснування всеукраїнського товариства. Зібрання пройшло за участю місцевих мисливців, а також гостей із Хорольського й Лохвицького районів. Спеціальним гостем свята став автор телепередачі «Ні пуху, ні пера!» Олег Мартіян, який відзняв сюжет для чергового випуску.

Захід почався з підняття Державного Прапора. Цю місію виконали переможці попередніх змагань зі стендової стрільби Григорій Костянецький і Володимир Маслак.

Ведуча Ірина Дяченко зупинилася на основних моментах з історії Українського товариства мисливців і рибалок, а після виступу запросила до слова голову Нехворощанської громади і члена УТМР Віктора Дубовича. Очільник громади від імені депутатського корпусу громади та виконавчого комітету вручив грамоти «За багаторічну працю і збереження природозаповідного фонду» керівнику Новосанжарської районної організації УТМР Віктору Бабичу, мисливцям Владиславу Розумовському, Віктору Борсуку, Анатолію Кононенку.

Віктор Бабич, у свою чергу, відзначив грамотами Віктора Борсука, Віктора Сидоренка, Руслана Шамоту, Григорія Костянецького, Леоніда Заболотнього, Олександра Кулака, Сергія Різника, Володимира Кобу, Василя Угляя та Сергія Олешка.

Після вручення відзнак стартували спортивні змагання зі стендової стрільби. У пострілах на влучність змагалися 21 мисливець.

По завершенню змагань у стендовій стрільбі себе перевірили заступниці голови громади Зоя Короленко, Ольга Хоменко і Світлана Калініченко та директор Соколовобалківського будинку культури Світлана Житник.

Переможцем змагань стали мисливці Крутобалківського колективу, друге місце посіли представники Сухої Маячки, а третє — Галущиної Греблі.

Насамкінець Віктор Бабич нагородив кожного присутнього. Усі отримали сувеніри, футболки з фірмовим логотипом УТМР, значки до 100‑річчя організації.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 червня 2021, 18:21 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації