Вхід | Реєстрація

Замовити страховий поліс на автомобіль уже можливо через електронний кабінет водія

Замовити страховий поліс на автомобіль уже можливо через електронний кабінет водія

Живемо в період змін, пандемії та глобального переосмислення себе в цьому світі. Людство вже чітко розуміє, що майбутнє за онлайн-сервісами. Це не тільки полегшує життя громадян, але й допомагає зберігати своє здоров’я.

До переліку функцій у Електронному кабінеті водія долучили ще один корисний сервіс — замовлення страхового поліса на авто. Відтепер ви без проблем зможете укласти договір страхування транспортного засобу відразу в електронному функціоналі — не потрібно їхати в офіс, чи чекати доставку. А за 2 тижні до закінчення терміну дії страхового полісу зміниться колір його позначки, і ви зможете завчасно онлайн оформити новий. При цьому попередній договір діятиме до закінчення свого терміну.

А ще привабливим заохоченням є те, що громадяни пільгових категорій зможуть замовити страхові поліси із знижкою. Головне — вказати документ, що підтверджує ці привілеї.

Сервісні центри МВС у постійному пошуку оптимальних шляхів отримання наших послуг. Тому Електронний кабінет водія постійно наповнюється новими «фішками» і користується неабияким попитом у водіїв транспортних засобів. Так, протягом минулого року його послугами скористалися понад 720 000 осіб, з початку поточного року — 315 000 осіб.

Нагадуємо, що в Електронному кабінеті водія можливо здійснити обмін та відновлення посвідчення водія, призначити належного користувача на авто, відстежувати та сплачувати штрафи за порушення ПДР, за необхідності — верифікувати водійські документи, отримати витяг з Єдиного державного реєстру транспортних засобів та замовити індивідуальні номерні знаки.

Сервісні центри МВС постійно на зв’язку: із запитаннями, подяками та скаргами до Головного сервісного центру МВС можна звертатися за телефоном (044) 290 19 88. Також консультації надаються на офіційній сторінці в Facebook, а відповіді на поширені питання та новини сервісних центрів МВС можна знайти на сайті.

Адреса електронного кабінету: https://e-driver.hsc.gov.ua



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 червня 2021, 15:25 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації