Вхід | Реєстрація

Поліція Полтавщини отримала 10 службових автомобілів

Поліція Полтавщини отримала 10 службових автомобілів

Автомобілі передадуть в громади для використання підрозділами поліції. Ключі від машин передали голова облдержадміінстації Олег Синєгубов, голова обласної ради Олександр Біленький та керівник Головного управління Національної поліції у Полтавській області Іван Вигівський.

Два автомобілі «Пежо-301» придбали за рахунок місцевого бюджету. Це автомобілі для Гадяцького району. Вони будуть використовуватися в службовій діяльності поліцейськими офіцерами громади, які обслуговують Сергіївську та  Краснокутську територіальні громади. Решта 8 службових автомобілі придбані централізовано національною поліцією України й передані в користування області.

Олег Синєгубов наголосив, що патрульна поліція повинна мати сучасне обладнання для ефективного виконання роботи та привітав поліцейських з професійним святом.

– Від вас залежить безпека громадян. 2020 рік був непростим. Хочу подякувати всім вам, що віддано несли службу й виконували всі поставлені нам спільні завдання щодо неухильного дотримання протиепідеміологічних норм, що дозволило нам сьогодні перебувати в «зеленій» зоні, – сказав Олег Синєгубов. – Облдержадміністрація буде всіляко сприяти і підтримувати вас, зокрема й матеріально-технічним забезпеченням. Нині спільно з обласною радою розроблено ряд ініціатив щодо розвитку програми «Безпечне місто», щоб посилити роботу щодо розкриття і профілактики правопорушень. Ще раз зі святом вас, мирного неба, успіхів. Від роботи кожного з вас залежить ставлення і до національної поліції і влади в цілому.

Поліцейських відзначили грамотами облдержадміністрації та обласної ради.

– У нас із керівництвом Національної поліції Полтавської області налагоджено плідні, робочі відносини, які стосуються напрямків поліпшення матеріально-технічної бази. І до обласної програми «Підтримки правоохоронних органів» будуть внесені зміни, а саме спільно з облдержадміністрацією ОДА виділяємо більше 8 млн грн, з них 2,2 млн стосується поліції, – сказав Олександр Біленький. – Бажаю всім, хто заступає на службу, заступає на патрулі, вирушає в зону проведення бойових дій, повертатися живими й здоровими.

Нагадаємо, День Національної поліції України — свято України. Відзначається щорічно 4 липня



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 липня 2021, 11:52 | Полтавщина | Суспільство
1. саша ставицький / 3 липня 2021, 17:18
поліції нові автомобілі не з дешевих (всерівно побють), а громадянам нові тарифи для покупки нових авто .Тільки чи поборе це злочинність?
2. orakul / 4 липня 2021, 13:12
1.саша ставицький
«Тільки чи поборе це злочинність? »

Та при чому тут злочинність. Поліцаї у всі віки боролись з окупованим народом і захищали від нього владу.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації