Вхід | Реєстрація

Ринок у Бутенках запрацює у вересні

Ринок у Бутенках  запрацює у вересні

До редакції звернулася жителька Бутенок. Жінка водночас і скаржилася, і прохала.

Вона розповіла:

— У нас, у Бутенках, вже рік чи й більше немає свого ринку. Там зараз парк. Парк — це чудово, але ж... От я зараз бачу, як люди продають свій крам, у тому числі й продукти харчування, прямо із землі. Але ж це антисанітарія, це погано. От я й хочу дізнатися, коли ж у нашому селі з’явиться нормальний ринок, де торгувати будуть цивілізовано, із дотриманням правил торгівлі.

Відповідь редакції, а з цим і читачам «ЕХО», надав Ігор Федь, заступник Білицького селищного голови.
Він розповів:

— Селищна рада вже виділила земельну ділянку під майбутній ринок у Бутенках. Земельна ділянка проінвентаризована, виготовлені необхідні документи. Уже розгорнутий і спланований ґрунт, встановлений навіс. Далі роботи будуть продовжені і закінчені у вересні, коли матимемо необхідну для цього суму грошей.

Згідно з планами місцевої влади, на території нового ринку в Бутенках навіть встановлять шість МАФІв, тобто невеличких павільйончиків, у яких підприємці проводитимуть торгівлю.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 липня 2021, 15:04 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації