Вхід | Реєстрація

Увага, розшук!

Увага, розшук!
Кобеляцьким РВ ГУМВС України в Полтавській області розшукується неповнолітній Листопад Андрій Геннадійович, 17.10.1994 р. н., уродженець м. Полтава, мешканець смт. Білики, вул. Юріївська, 26, учень 9 –го класу Білицької ЗОШ №3, який 09.08.2009 року пішов з дому і до цього часу не повернувся. За наявною інформацією, перебував у серпні-вересні в с. Забрідки Новосанжарського району, періодично з’являвся в смт. Білики, але додому до бабусі, з якою він проживає, не приходив. Останнім встановленим місцем перебування неповнолітнього є с. Забрідки Новосанжарського району.
Прикмети: зріст 190 см, худорлявої статури, очі карі, волосся коротке, темне, брови дугообразні.
Був одягнутий у футболку блакитного кольору з малюнком лева, комуфляжні шорти за коліна, комуфляжну бейсболку, шкарпетки білого кольору, кросівки білого кольору з чорними вставками. Взяв велосипед  «Україна» біло-синього кольору.
Прохаємо, у разі отримання інформації про можливе місце перебування неповнолітнього, одразу зателефонувати за наступними номерами: 102, 3-11-70, — чергова частина Кобеляцького РВ, або безпосередньо на мобільні номера: (095)662-48-27, (093)353-35-09.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2010, 12:26 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації