Вхід | Реєстрація

Дніпродзержинськ — без води. На черзі Кобеляки?

Проблема зі зниженням рівня оплати за спожиті енергоносії та надані комунальні послуги сьогодні є актуальною для всієї України. Днями один із сюжетів «Телевізійної служби новин», що виходить на каналі «1+1» був присвячений відключенню від електромережі міста Дніпродзержинськ.
Про це редакції «ЕХО» повідомив директор кобеляцького підприємства «Водоканал» Юрій Тагадюк. Він попередив, що схожа проблема назріває і в Кобеляках. Незважаючи на неодноразові попередження в ЗМІ, жителі міста на них не відреагували і продовжують зволікати із оплатою за спожиту воду. В свою чергу, «Водоканал» не має змоги погасити заборгованість за спожиту електроенергію перед «Полтаваобленерго». Ще деякий час конфлікт між енергетиками і комунальниками можна буде залагоджувати шляхом переговорів та проведення взаємозаліків. Але це не може продовжуватись безкінечно.
Проблему загострює і той факт, що й влада Кобеляк не може допомогти «Водоканалу» фінансово. Адже місто вже третій місяць живе без бюджету. Отже, немає грошей і для фінансової підтримки комунального господарства. Юрій Тагадюк резюмував: «Зараз ми докладаємо максимум зусиль, щоб покращити фінансову дисципліну споживачів. По домівках кобелячан пішли наші контролери. От і я, користуючись нагодою, звертаюся до земляків із проханням терміново оплатити рахунки за спожиту воду. Давайте разом рятувати підприємство. Завтра може бути пізно».

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2010, 12:34 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації