Вхід | Реєстрація

День Незалежності на підборах: тепер у Мережі обурюються чому жінки йтимуть окремо

День Незалежності на підборах: тепер у Мережі обурюються чому жінки йтимуть окремо

На додаток до скандалу з підборами в Мережі обурилися тим, що на параді до Дня Незалежності жінки йдуть окремо, а не у змішаній "коробок".

У Міністерстві оборони України заявили, що на параді до Дня Незалежності буде жіноча "коробка", а не змішана, оскільки особливості чоловічої та жіночої статі різні.

Про це повідомили в пресрелізі Управління преси та інформації Міністерства оборони України.

"Сформувати змішаний парадний розрахунок в єдиному форматі, тобто щоб учасники були однакові на зріст, мали однаковий розмір грудної клітини неможливо. А вищевказані параметри важливі, оскільки під час виконання стройових прийомів вони впливають на дотримання рівняння в шеренгах і колонах", – відзначено в повідомленні.

У міністерстві нагадали, що цього року на параді не будуть "клацати каблуками, як пруси на муштрі". Українські військові переходять на новий стройовий крок.

"Від старого він відрізняється тим, що раніше нога мала підніматися від землі на 15-20 сантиметрів, зараз же – на 10-15 см", – поінформували в Міноборони.

У Міноборони нагадали, що форма для військовослужбовців, зокрема жінок, була затверджена в 2017 році. На параді бойові частини мають йти в польовій формі одягу, в берцах, а не бойовій, тобто всі навчальні заклади, – в парадній формі одягу.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 липня 2021, 17:08 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації