Вхід | Реєстрація

У Полтаві собака покусав 6-річну дитину

У Полтаві собака покусав 6-річну дитину

Учора, о 16-й годині, до відділу № 2 Кременчуцького районного управління поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію 6-річного хлопчика з множинними ранами обличчя до Полтавської дитячої лікарні.

За інформацією лікарів, дитина постраждала від укусів собаки, яка напала на неї на вулиці Добровольського.

На місці події поліція встановила особу власника собаки породи метис (суміш з уссурійською вівчаркою). Відносно 35-річного чоловіка склали протокол за ч. 2 ст. 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил тримання собак, що спричинили заподіяння шкоди здоров'ю людей. Триває подальша перевірка.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 липня 2021, 09:58 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації