Вхід | Реєстрація

Дорога на Лісне селище стала проїзною

Дорога на Лісне селище стала проїзною
Такою до ремонту була вулиця Лісне Селище

Днями жителі Кобеляк, які живуть у мальовничому мікрорайоні, були приємно здивовані. Протягом одного дня шляховики поклали новий асфальт на вулиці Декабристів. До цього моменту дорога в цьому місці була майже непроїзною.

Дорожнє покриття на вулиці Декабристів ніколи не було в зразковому стані. А після того, як кілька років тому були проведені певні будівельні роботи з відведення талих і дощових вод, котрі затопляли міський мікрорайон поряд із оптовою базою «Два куми», асфальт на дорозі до Лісного селища просто змило в річку. Адже вода, яку відвели з одного місця, потекла в інше. Конкретніше — на вулицю Декабристів.

Жителі мікрорайону Лісне селище регулярно зверталися у міську раду із проханням вирішити їх проблему. Не можна говорити, що міський голова Олександр Копелець не реагував на ці звернення. Реагував, але проблему пробували вирішити такою собі «малою кров’ю». А саме — на дорогу регулярно висипали щебінь різних фракцій. І після першого ж серйозного дощу вона знову ставала непроїзною. Адже вода миттєво вимивала нічим не закріплене каміння.

Місяць тому жителі Лісного селища знову почали вимагати, аби дорогу до їх осель відремонтували.
Розповідає кобелячанин Роман Пелюхня:

— Я особисто  ходив на прийом до Олександра Копельця. Мав розмову і з міським головою, і з депутатами. І наголошував на тому, що проблему дороги можна вирішити, тільки поклавши новий асфальт і по максимуму відвівши воду. Мені казали, що це дорого. Але для мене і людей, які живуть поряд, це не є вагомим аргументом. У цьому житті все дорого, якщо робити якісно.

6 липня Роман Пелюхня зателефонував до редакції і запропонував приїхати на вулицю Декабристів.

Він сказав:

— Виконав Копелець обіцянку. Асфальт уже в нас новий. Дорога, як в Європі, приємно і дивитися, і їхати по ній. Зараз на декабристів спокійно два «легковики» розминаються, а до цього й одним автомобілем проїхати важко було.

Крім ремонту самого дорожнього покриття, виконавці робіт ще й спробували відвести воду, аби вона хоча б не заливала людські двори.

Роман Пелюхня констатував:

— Через пресу дякую міському голові не лише від себе особисто, а й від імені всіх людей, які живуть у Лісному селищі.

Роман додав, що будівельники одразу по закінченню асфальтування провели своєрідне тестування. По свіжому асфальту проїхав їх КРАЗ. Дорога витримала. Тепер місцеві жителі сподіваються, що витримає вона і випробування новими дощами.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 липня 2021, 14:12 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації