Вхід | Реєстрація

«Лідерки» привезли зі Скадовська бронзові нагороди

«Лідерки» привезли зі Скадовська бронзові нагороди

Кобеляцькі футболістки посіли третю сходинку на всеукраїнських змаганнях.

Із 5 по 10 липня в Скадовську відбулися фінальні змагання Чемпіонату України з футболу серед дівчат. У турнірі взяли участь спортсменки 2006-го та 2008 років народження.  Організаторами традиційно виступили представники фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

Кобеляцька дитячо-спортивна школа була представлена в двох вікових категоріях.

У молодшій віковій групі виступали сім команд, які грали за коловою системою.

У перших трьох іграх кобеляцькі «лідерки» (дівчата 2008 року народження) зазнали поразки. Дівчата поступилися таким командам: 0:4 — колективу «Буг-Сокаль» (Львівська область), 0:1— «Олімпіку» (Вінницька область), 0:1 — «Жайвору» (Черкаська область). Два останні поєдинки кобелячанки виграли 2:1 у команди «Колос» Гребінківської громади, 3:0 — у дівчат з команди «Вертикаль» (Київська область). У результаті, «лідери» набрали 6 очок та посіли п’яте місце.

У старшій віковій категорії змагалися дев’ять команд. Їх організатори розділили на дві підгрупи. Кобеляцькі футболістки у своїй групі здобули перемоги над такими командами: 3:0 — «Вікторія» (Черкаська область) та 3:0 — «Самарчанка» (Дніпропетровська область). А також зіграли внічию, 1:1, із колективом «Багіра» (Донецька область). Такий результат дозволив нашим спортсменкам здобути 7 очок і посісти перше місце в підгрупі.

Найскладнішою для кобелячанок виявилася півфінальна зустріч, у якій «лідери» поступились одноліткам з Вінницької області — 1:2.

У грі за третє місце «лідерки» перемогли 1:0 команду «Валькірії-Олімпік» (Харківська область) і здобули бронзу змагань. Перше місце посіли вінницькі футболістки, які зіграли 1:0 із донецькими однолітками.

Команди-призери були нагороджені кубками, медалями і грамотами. Кращим гравцем змагань стала Лейла Алієва.

Користуючись нагодою, директор Кобеляцької ДЮСШ і тренер команди Руслан Сабіров привітав вихованок із здобуттям бронзових нагород всеукраїнських змагань та подякував міському голові за допомогу в участі дівочих команд у змаганнях.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 липня 2021, 17:40 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації