Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі вулиці обіцяють відремонтувати

Кобеляцькі вулиці обіцяють відремонтувати

У ході будівництва автодороги Н-31 Дніпро — Решетилівка потужна техніка фірми «Онур» добряче пошкодила асфальтне покриття на кількох міських вулицях. Керівництво обласного підрозділу Укравтодору обіцяє виділити кошти на його ремонт.

Інформацію про це редакція отримала в понеділок, 12 липня. Щоправда, потрібно зробити одне застереження. Вона, ця інформація, була нами отримана з неофіційних джерел. А це означає, що нібито дана обіцянка в реальності виявиться виключно хорошим побажанням.

Про готовність укравтодорівців відремонтувати асфальтне покриття на міських вулицях нам повідомив громадський діяч Юрій Срібний, який був присутній на зустрічі шляховиків.

Юрій Феодосійович розповів і про передісторію, яка передувала приїзду нардепа:

— Ще в березні поточного року я побував на прийомі в Костянтина Івановича. Тоді я повідомив Касаю про деякі проблемні моменти, які виникли в місцевої громади в ході будівництва дороги державного значення. А ще перед тим усі ці моменти були озвучені на зустрічах і в листуванні з керівництвом полтавського підрозділу Укравтодору. Але ми отримали від шляховиків виключно формальні відписки. Виникла потреба в залученні «важкої артилерії» в особі нардепа Касая. Пізніше я зустрів Костянтина Івановича на святкуванні Дня міста Кобеляки і ще раз повторив своє прохання. Він пообіцяв приїхати в громаду і в ході візиту розібратися в ситуації та вжити заходів впливу. До його честі, Касай про обіцянку не забув і досить оперативно приїхав у Кобеляки. Ми об’їхали практично всі проблемні місця від в’їзду в місто з боку Бутенок і до Бродщини. У день візиту нардепа в Кобеляки приїхав і керівник Служби автомобільних доріг у Полтавській області Іван Краповницький  Приїжджав на дорогу і міський голова Олександр Копелець. По більшості проблемних моментів нібито вдалося знайти розуміння між усіма зацікавленими сторонами. Але не по всіх.

Отже, про що, за словами Юрія Срібного, вдалося домовитися. А про що — ні. Почнемо, як заведено, із гіршого.

Про закінчення будівництва шляхопроводу через Н-31 у районі села Красне поговорити не встигли взагалі.

Шляхопровід через Н-31 по дорозі Кобеляки — Світлогірське будувати не планують.

З’їзд із дороги в Бродщину та світлофор у районі цього села — інформації немає.

Тепер про хороші обіцянки.

Дорогу Н-31 між в’їздом у Кобеляки і до Бродщини до Дня Незалежності планують здати «під ключ».
Шляхопровід біля Кобеляк на дорозі, що веде до Просяниківки, зроблять до 15 липня.

Обіцяють виділити фінансування і відремонтувати дорогу між Красним і Грицаївкою та зробити нормальний в’їзд у Кобеляки.

Мають провести ремонт дорожнього покриття на міських вулицях Шевченка, Покрівська та Михайлівська. Саме по них жваво їздила важка «онурівська» техніка.

Проведуть експертне обстеження стану двох міських мостів — через Ворсклу (Дніпропетровський) та через Кобелячок (Кременчуцький).

Облаштують місце в’їзду в кар’єр на околиці Кобеляк, звідки в період дощів на садиби людей та місцеві дороги ллється глиняна пульпа.

Чи втіляться ці плани в життя, почнемо здогадуватися вже через кілька днів, коли, згідно з планом, про який розповів Срібний, закінчать будівництво шляхопроводу в районі села Красне.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 липня 2021, 12:25 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації