Вхід | Реєстрація

Чоловік ховав наркотики в бороді

Чоловік ховав наркотики в бороді

У Харківській області на митному пункті пропуску «Гоптівка» службова собака знайшла наркотики в бороді у чоловіка. Про це розповіли в прес-службі Слобожанської митниці. Зазначається, що зловмисник їхав у пасажирському автобусі й намагався провезти наркотики в Росію. Однак службова собака відчула наркотики в бороді у чоловіка. Там знаходився поліетиленовий згорток чорного кольору.

За словами самого чоловіка, у ньому він сховав канабіс.

Зловмисник порушив частину 1 статті 483 Митного кодексу України. На нього склали протокол, а поліетиленовий згорток вилучили.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 липня 2021, 19:18 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації