Вхід | Реєстрація

Курям і кроликам зобов’яжуть дати більше свободи

Курям і кроликам зобов’яжуть дати більше свободи

Обмежувати свободу невеликим простором неприпустимо не тільки відносно людей, а й тварин. Тому в Євросоюзі законодавчо заборонять утримувати домашню живність у клітках.

Таке рішення прийнято після того, як петиція громадян, що закликає до заборони, зібрала понад мільйон підписів. Ідеться про таких домашніх тварин, як кролики, молоді кури, перепела, качки та гуси.

Наразі забороняється використовувати клітки лише для курей-несучок, свиноматок і телят. Натомість більше 90 % кроликів, а також 49 % курей утримуються у клітках.

Нове законодавство Євросоюзу має намір покінчити з цією практикою до 2027 року. Щоб відмова від кліток була більш плавною, фермерам виплачуватимуть субсидії на модернізацію обладнання.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 липня 2021, 22:29 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації