Вхід | Реєстрація

«Стандарт» здолав «Гірник-Спорт-2», а «Альтаїр» — «Кремінь-2»

«Стандарт» здолав «Гірник-Спорт-2», а «Альтаїр» — «Кремінь-2»

У 12 турі Чемпіонату Полтавської області з футболу серед аматорів колективи з Новосанжарської і Білицької громад здобули впевнені перемоги над суперниками.

Минулої суботи відбулися матчі чергового туру «великого» футболу Полтавщини. У рамках чемпіонату новосанжарський «Стандарт» зустрівся на виїзді з горішньоплавнівським клубом «Гірник­Спорт­2». Рідні стіни не допомогли колективу з Горішніх Плавнів у протистоянні з гостями. Команда Сергія Тютюнника повністю контролювала хід гри і не залишила «гірникам» шансу на виграш. Усього новосанжарці відзначилися сімома забитими м’ячами, господарі змогли лише реалізувати гол престижу.

За «Стандарт» забивали: Ігор Соколянський, Роман Кунев (двічі), Дмитро Вергун, Артем Сінчіков і Артур Курбанов. 

Президент команди Сергій Тютюнник планує заявити «Стандарт» на Кубок України серед аматорських команд, аби футболісти спробували свої сили на всеукраїнському рівні.

У суботу «стандартівці» гратимуть удома. Команда прийматиме «Дружбу» з Очеретуватого. Наразі колектив посідає другу сходинку турнірної таблиці, відстаючи від «Стандарту» на 5 очок.

 

Три голи за гру

Нагадаємо, що в попередньому турі бутенківський «Альтаїр» грав проти «Дружби» з Очеретуватого. Команді Ігоря Проценка не вдалося зламати суперників. У результаті «альтаїрівці» програли гостям 0:3.

Минулого тижня колективу з Більцької громади на виїзді протистояли гравці ФК «Кремінь­2».

У першому таймі за «Альтаїр» відзначився Олександр Самойленко, який у один дотик відправив кулю в рамку. У другій 45­хвилинці Олександр Пилиповець із виходу один на один подвоїв рахунок. Згодом Владислав Корнієнко вийшов віч­на­віч із воротарем, обіграв його і пробив по воротах. М’яч відбив захисник. Та Влад із другої спроби таки заніс круглого у створ воріт. 3:0 — безапеляційний виграш бутенківців.

Наступним суперником «альтаїрівців» стане колектив СК «Геологія­2» із Нової Галещини.

У інших матчах групи «Б» були зафіксовані такі результати: «Дружба» (Очеретувате) — «Семенівка» (Семенівка) — 3:1, «Темп» (Градизьк) — «Ягуар» (Кременчук) — 3:3.

Турнірна таблиця

Чемпіонат Полтавської області з футболу

Група «Б»

 

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

«Стандарт»

(Нові Санжари)

11

9

2

0

52­8

29

2

«Дружба» (Очеретувате)

11

7

3

1

19­7

24

3

«Альтаїр» (Бутенки)

11

6

2

3

20­19

20

4

«Гірник­Спорт­2»

(Горішні Плавні)

11

5

3

3

28­22

18

5

«Ягуар» (Кременчук)

10

5

2

3

18­16

17

6

«Семенівка» (Семенівка)

11

2

3

6

11­26

9

7

«Кремінь­2» (Кременчук)

10

2

1

7

8­24

7

8

СК «Геологія­2»

(Нова Галещина)

10

1

3

6

9­24

6

9

«Темп» (Градизьк)

11

0

3

8

8­26

3

 

 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 липня 2021, 17:30 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації