Вхід | Реєстрація

Поповнення словникового запасу англійської для дошкільнят

Поповнення словникового запасу англійської для дошкільнят
Чим більше іграшок, конструкторів і фломастерів, тим краще - для навчання англійської дошкільнят всі засоби гарні!

Особливості вивчення англійської для дошкільнят. Напрацювання базового словника простим англійським для дошкільнят, завдяки якому діти зможуть швидше освоїти мову в майбутньому.

Коли малюк говорить свої перші слова, для мами з татом це маленька, але дуже важлива подія. А для батьків дошкільнят, що вивчають англійську, почути, як їх дитина вимовила перші іноземні слова - ось це вже ціле свято і привід пишатися маленьким поліглотом. Школа англійської для дітей Green Country https://greencountry.com.ua робить все можливе, щоб малюки якнайшвидше освоїли ази іноземної мови. Ми прагнемо, щоб учні не просто вивчили різні слова, а й могли складати невеликі речення. Заняття з англійської для дошкільнят складено таким чином, щоб дітям подобалося вчитися, і вони щиро хотіли відвідувати мовну школу.

На перший погляд може здатися, що між школярами та дошкільнятами різниця маленька. Однак, це не так, тому і підходи до навчання дітей різного віку дуже різні. Англійська для дошкільнят специфічна тим, що вона дає лише базове уявлення про те, що це за мова:

  • дозволяє малюкам звикнути до вимови;
  • знайомить з буквами, яких немає в українському алфавіті;
  • розвиває пам'ять і мислення дітей не правилами граматики, а через запам'ятовування коротких слів і фраз;
  • дає можливість оцінити здібності дитини до вивчення іноземних мов.

По суті, курси для дошкільнят - це розвиваючий гурток, куди батьки можуть привести своїх малюків, щоб вони швидше навчилися читати, писати і слухатися старших. Тому дуже важливо, щоб дитині було весело і цікаво на заняттях, інакше вони не дадуть ніяких результатів. Дошкільнята осягають все через ігри і образи, тому кімнати, де будуть проходити уроки, повинні бути наповнені всякими цікавими штучками: яскравими іграшками, різноманітними книжками з картинками, барвистими картками, кубиками, конструктором та іншим. З їх допомогою діти навіть не будуть підозрювати, що чогось вчаться - поки малюк грає кубиками з англійськими літерами, алфавіт буде автоматично відкладатися у нього в пам'яті.

Вивчивши алфавіт, малюк незабаром зможе говорити прості слова. Точно так же, як і дорослі, діти спочатку вивчають найбільш вживані слова. Але різниця полягає в тому, що дитину в першу чергу потрібно навчити словами, які він може асоціювати з собою і з тим, що він любить. На щастя, більшість з них короткі і прості в вимові. Спочатку педагог працює виключно з пам'яттю малюків, не намагаючись пояснити їм правила читання. Наприклад, не варто пояснювати дошкільнику, чому слово «cat» вимовляється саме як «кет», а не «сат». Поки він не підросте, досить того, що просто запам'ятає це слово і зможе проасоціювати його з котом. Таким чином він запам'ятає, як воно перекладається.

Крім назв тварин, дошкільнят можна навчити англійським словами, що відносяться до:

  • чисел (але тільки до 10);
  • днів тижня;
  • частин тіла;
  • їжі;
  • кольорів (мається на увазі «червоний колір»).
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації