Вхід | Реєстрація

Вулиця Полтавська стала проїзною

Вулиця Полтавська стала проїзною

У рамках соціальної угоди турецька компанія «Онур» провела ремонт автодороги в Бутенках.

Спочатку трішки історії. У 2016 році Служба автомобільних доріг почала ремонт мосту через річку Кобелячок, що являється частиною автошляху М-22 Полтава — Олександрія. Доки співробітники фірми «Ростдорстрой» ремонтували мостову споруду, увесь потік автотранспортну скерували в об’їзд через Бутенки. Частина автомобілів поверталися на М-22, проїхавши мікрорайон Стрюки. Інші долали залізничний переїзд і рухалися далі вулицею Полтавською, до траси Н-31. За час, доки ремонтували міст, дорожнє покриття в Бутенках зруйнувалося під тиском багатотонних вантажівок.

Потім автодорогу через Бутенки відремонтували, але лише ту її частину, де встановлювалися знаки об’їзду. Полтавську лишили без ремонту, хоча дорога знаходиться на балансі Агентства місцевих доріг Полтавської області. Представники Служби автодоріг на словах обіцяли відновити покриття і на цій вулиці, але далі обіцянок справа не зрушилася.

Місцева влада намагалася власними силами підтримувати автошлях на Полтавській у нормальному стані. Адже для того, аби капітально відремонтувати дорогу протяжністю 2,5 кілометра, потрібні сотні тисяч гривень.

Тому голова Білицької територіальної громади Микола Скрильник вирішив залучитися підтримкою турецької будівельної компанії «Онур», яка займається будівництвом бетонної дороги на трасі Н-31 Дніпро — Решетилівка. Керівник селищної ради домовився з представниками шляхо-будівельної організації, що ті в якості благодійної допомоги відремонтують вулицю Полтавську.

Минулого тижня працівники і техніка «Онуру» приступили до відновлення асфальтного покриття.
Як пояснив Микола Скрильник, роботи проводяться в рамках соціальної угоди. Жодної гривні з місцевого бюджету на ці заходи не витрачено. Таким чином Білицькій ОТГ вдалося зекономити до півмільйона гривень, а дорога по Полтавській стала проїзною.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 липня 2021, 17:17 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації