Вхід | Реєстрація

Син убив матір через гроші

Син убив матір через гроші

Злочин був розкритий буквально за два дні. Зараз підозрюваний дає свідчення. Днями йому оголосять про підозру.

Жахливий злочин трапився в ніч із суботи на неділю. Але відомо про нього стало днем пізніше, адже вбивця намагався «замести сліди».

Поліцейські приїхали в один із населених пунктів Царичанської громади, аби засвідчити факт смерті жінки похилого віку. Та під час огляду тіла виявили на ньому тілесні ушкодження.

Була проведена судмедекспертиза. Вона остаточно підтвердила підозру правоохоронців, що жінка померла насильницькою смертю.

Було відкрите кримінальне провадження. Розпочалися слідчо-оперативні дії.

Довго шукати не довелося. За підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть, був затриманий син загиблої жінки. Він розповів, що побив матір під час сварки з приводу грошей. А потім сам подзвонив у відповідні інстанції і сказав, що мама померла.

Днями підозрюваному оголосять про підозру та оберуть міру запобіжного заходу.

Санкція частини другої статті 121 Кримінального кодексу «Умисне тяжке тілесне ушкодження» передбачає:
«2. Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, чи з мотивів расової, національної або релігійної нетерпимості, або вчинене на замовлення, або таке, що спричинило смерть потерпілого, — карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років».


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 липня 2021, 10:26 | Царичанка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації