Вхід | Реєстрація

Директор палацу молоді обізвала ублюдками батьків, які дали дітям «закордонні» імена

Директор палацу молоді обізвала ублюдками батьків, які дали дітям «закордонні» імена

У Черкасах директор міського палацу молоді нецензурно висловилася про батьків, які дали своїм дітям незвичайні імена. Про це написав у Facebook колишній секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький. Він також опублікував скріншот зі скандальним коментарем.

У коментарі жінка назвала рідкісні імена х*рнею та «безглуздим поєднанням літер».

«Просто наші імена — то слов’янська класика, а довб***ам треба випендритись… Батьки-ублюдки називають дітей закордонними іменами, замість того, щоб підтримувати наше», — написала директор палацу молоді.

У Черкаській міськраді вже прокоментували скандальне висловлювання чиновниці. У Департаменті освіти і гуманітарної політики назвали ситуацію неприємною й пообіцяли зробити висновки.

Сама очільниця палацу молоді вже відредагувала свій коментар, прибравши з нього образливі вислови.
Як пише місцеве видання, чиновниця зазначила, що вона патріотка і любить Україну. У неї двоє дітей і все починається «з малого». Спочатку батьки, зі слів Петрової, дітей називають іноземними іменами, потім відправляють їх вчитись та відпочивати за кордон і тому подібне. Вона ж прихильниця «свого, українського».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 липня 2021, 12:33 | Полтавщина | Цікаве
1. ZLUKA / 1 серпня 2021, 21:29
Якщо викинути нецензурщину. залишивши саму суть, то диреккторка закладу має рацію на всі 100 відсотків. Батьки , які це роблять, а це в основному люди обділені інтелектом, не задумуються, що дітям з цими іменами жити !
2. Fed654Frumos / 1 серпня 2021, 21:44
Згоден зі ZLUKA на 100%.Але не треба перейматися за дітей,яким з цими іменами жити.Вони ж ’’плоть от плоти’’ своїх безголових батьків,так що їм за щастя ці собачі клички.Гени ніхто не відміняв.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації