Вхід | Реєстрація

У Лубнах засудили живодера, який знущався з кошеняти

У Лубнах засудили живодера, який знущався з кошеняти

Лубенською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 31-річного місцевого жителя за умисне жорстоке поводження з твариною, що призвело до її каліцтва (ч. 1 ст. 299 КК України).

Прокурором у суді доведено, що у листопаді минулого року чоловік у під’їзді будинку підібрав і приніс до своєї оселі безпритульне кошеня віком 3-4 місяців. Однак, він жорстоко бив тварину, крики якої чули сусіди, а у подальшому обв’язав мотузкою шию кошеняти і підвісив його через вікно кімнати, розташованої на 5 поверсі.

Знущання над твариною побачили небайдужі жителі будинку і повідомили волонтерів, які забрали кошеня у зловмисника.

Наразі кішка живе у волонтера. За висновками ветеринарів, тварині спричинено закриту черепно-мозкову травму, численні забої, гематоми та інші тілесні ушкодження, унаслідок яких вона осліпла.

Вироком Лубенського міськрайонного суду обвинуваченому призначено покарання у виді 6 місяців арешту.

 


Автор: Пресслужба Полтавської обласної прокуратури


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 липня 2021, 19:09 | Лубни | Кримінал
1. orakul / 31 липня 2021, 13:08
Ой яке горечко, блін, що аж ціла прокуратура зайнялась справою. А чи колись почнуть притягувати до відповідальності тих живодерів які згвалтували цілу країну?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації