Вхід | Реєстрація

Поліція шукає свідків ДТП у Біликах

Поліція шукає свідків ДТП у Біликах

Слідче відділення ВП № 2 Полтавського РУП встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди, що мала місце 25 липня 2021 року в смт. Білики Полтавської області, в результаті якої Антон Ялинич отримав тілесні ушкодження.

Звертаємось до небайдужих громадян, якщо ви стали свідком чи очевидцем даної події, або володієте будь-якою інформацією щодо даної події повідомляйте за № телефону (066)372-74-44.

Також звертаємось до водіїв якщо у вас є запис відео реєстратора з подіями пов’язаними з дорожньо-транспортною пригодою надати до ВП № 2 Полтавського РУП за адресою м. Кобеляки вул. Шевченка 17 особисто або на електронну адресу [email protected].

Конфіденційність гарантуємо.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 липня 2021, 12:47 | Полтавщина | Суспільство
1. Filon / 1 серпня 2021, 20:32
Чує моє серце, свідків не буде. Тому що плескати язиком у соцмережах це одне, а виявити справжню сміливість і громадянську позицію - зовсім інше.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації