Вхід | Реєстрація

Курси Хелен Дорон: англійська мова для малюків

Курси Хелен Дорон: англійська мова для малюків

Унікальна комунікативна методика англійської для малят Helen Doron English отримала масу позитивних відгуків від батьків, фахівців та викладачів англійської для найменших.

На заняттях Англійська для найменших – від народження до 3-х років, навчання відбувається із залученням дитини в гру і творчість. Викладач разом з дітьми розглядає й вивчає знайомі повсякденні теми, з якими малята стикаються щодня.

 

Методика англійської для малят Helen Doron English

Унікальна комунікативна методика складається з декількох рівнів опанування англійської. Програми розраховані на комплексне вивчення іноземної мови дітьми від 3 місяців до 18 років. Унікальні методичні матеріали отримали масу позитивних відгуків від батьків, фахівців та викладачів англійської для найменших. Ексклюзивний курс англійської для малюків до 3 років пройшов ретельну перевірку часом та отримав високу оцінку провідних експертів у галузі вивчення іноземних мов міжнародного рівня.

У структурі кожного заняття англійської для малюків Helen Doron English є місце для повторення пройденого матеріалу й вивчення нової теми. Метод поступового збільшення словникового запасу ґрунтується на поетапному розширенні певної тематики. Наприклад, спочатку діти вивчають предмет, потім його якісні характеристики, наприкінці складають типові фрази або короткі речення.

 

Англійська мова для малюків Хелен Дорон

Групи комплектуються всього по 5-6 дітей, щоб кожна дитина отримала частку уваги, адже хороші курси припускають індивідуальну роботу з кожним учнем, опрацювання помилок і залучення до спілкування з іншими дітками.

На дитячих курсах англійської для малят діти освоюють усне мовлення, аудіювання – розуміння мови на слух. Заняття у навчальному центрі Helen Doron English сприяють засвоєнню правильної вимови й розширенню словникового запасу. Інтерактивне вивчення англійської для малюків відбувається, як другої рідної мови, тому заняття проходять у невимушеному й приязному спілкуванні повністю англійською.

 

Англійська для найменших: особливості раннього вивчення

Які теми в першу чергу вивчають малюки на заняттях? Моя кімната й мій будинок, наше дозвілля, вирази ввічливості, улюблені іграшки, члени сім'ї, одяг і їжа, тварини, погода, кольори й багато іншого, цікавого й важливого для сприйняття у ранньому віці.

Педагоги навчального центру Хелен Дорон проходять суворий відбір. До кожного викладача пред'являються важливі вимоги: мінімальний стаж роботи з дітьми – від 5 років, закінчена вища освіта, хороше знання англійської. Особлива увага приділяється психологічній підготовці, вмінню працювати з маленькими дітьми. Викладачів об'єднує щира любов до малюків і бажання дати діткам якомога більше знань.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації