Вхід | Реєстрація

«Стандарт» — перший, «Альтаїр» — третій

«Стандарт» — перший, «Альтаїр» — третій
Учасники Кубку Драбинівської громади

За результатами 15 туру, новосанжарська та бутенківська команди посідають відповідні місця в турнірній таблиці групи «Б». 

Минулої суботи новосанжарський «Стандарт» на домашньому стадіоні приймав «Геологію­2» з Нової Галещини. До цього матчу команда підійшла з перемогою, так як у попередньому турі «стандартівці» здолали 3:1 кременчуцький «Кремінь­2».

Суперники новосанжарських футболістів грали проти «Семенівки», де здобули мінімальний виграш — 1:0.

Не дивлячись на ротацію позицій та зміну тактики, у домашньому матчі «стандартівці» впевнено обіграли «середняків» турнірної таблиці — 3:1. Команда з Нових Санжар продовжує очолювати турнірну таблицю підгрупи «Б».

Бутенківський «Альтаїр», відпочивши один тур від ігор, провів виїзний поєдинок проти команди з Семенівки. Протягом першої половини гри «альтаїрівці» повністю контролювали ситуацію на полі й забивали голи. Перший м’яч у ворота господарів відправив зі штрафного Олександр Пилиповець. За ним після розіграшу чергового штрафного відзначився Владислав Корнієнко. До перерви Пилиповець забив ще два голи. Тож на перерву команди пішли з рахунком 4:0 на користь гостей. Хоча бутенківці мали всі шанси забити значно більше м’ячів. У другій 45­хвилинці арбітр зафіксував єдиний гол, який став м’ячем престижу для семенівської команди.

Як наслідок, 4:1 — перемога «Альтаїра».  Бутенківці залишаються третіми в турнірці.

Наступну гру, 14 серпня, новосанжарці проведуть у Бутенках із «Альтаїром». Початок матчу — о 17:00.

Турнірна таблиця

Чемпіонат Полтавської області з футболу серед аматорів

15 тур

 

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

«Стандарт»

(Нові Санжари)

14

11

3

0

60­12

36

2

«Дружба»

(Очеретувате)

14

8

5

1

23­9

29

3

«Альтаїр» (Бутенки)

13

7

3

3

26­22

24

4

«Ягуар» (Кременчук)

13

7

2

4

23­21

23

5

«Гірник­Спорт­2» (Горішні Плавні)

13

6

3

4

34­25

21

6

«Семенівка» (Семенівка)

14

3

3

8

15­32

12

7

СК «Геологія­2»

(Нова Галещина)

13

2

4

7

13­29

10

8

«Кремінь­2»

(Кременчук)

13

2

1

10

11­32

7

9

«Темп» (Градизьк)

13

0

4

9

8­30

4

 

Руденківська «Зоря» здобуває кубок «Золоті обжинки»

8 серпня, згідно з Календарем змагань Федерації футболу Новосанжарщини, у селищі відбувся фінал Кубка Новосанжарської територіальної громади «Золоті обжинки». На матч завітали близько 400 глядачів, що свідчить про зацікавленість і популярність футболу в ОТГ.

У фіналі зустрілися руденківська «Зоря» і стовбинодолинський «Колос». Матч виявився цікавим, насиченим боротьбою, динамікою та голами. Першими повели в рахунку «зоряни»: Артем Співак замкнув головою подачу Станіслава Мокрого і м’яч відправився в сітку воріт «Колоса». Під завісу першого тайму, в «роздягальню», після позиційної помилки руденківського захисту Євген Коломієць зрівняв рахунок — 1:1.

По перерві гра проходила динамічно та швидко, на зустрічних курсах, але крапку в матчі поставив знову Артем Співак, якому після сольного проходу передачу віддав Едуард Гасанов. Артем знову відправив м’яч у ворота стовбинодолинців, ставши «левом матчу», — 2:1.

У обох команд ще були моменти збільшити або зрівняти рахунок, але вже голів забито не було.

Отож, руденківська «Зоря» здобуває кубок «Золоті обжинки».

Попереду друге коло чемпіонату Новосанжарщини та участь кращих команд у обласній «Лізі Чемпіонів­2021».

 

Серед «ветеранів» визначився переможець

Також фінішував кубок Новосанжарської ТГ з міні­футболу «Золоті обжинки» серед (ветеранів 40+), у якому взяли участь 10 команд.

У фіналі зустрічалися селищний «Газовик» та «Козубівське». Гра виявилася цікавою та динамічною. Новосанжарці в другому таймі додали в швидкості і позиційно переграли «гостей»  із Козубів — 7:2.

На шляху до фіналу «газовики» здолали руденківську «Зорю» — 6:6 (по пенальті — 3:2), де вирішальний гол забив Ігор Романець, новосанжарську «Дружбу» — 7:3.

Команди нагороджені грамотами та Кубком спорторганізації «Колос». Далі на команди чекає друге коло, а це 9 турів ігор, та розіграш Кубка «Золота осінь».

 

Маячани виграли головну нагороду

Крім того, на вихідних у Драбинівці був проведений Кубок Драбинівської ТГ з міні­футболу, де зіграли чотири місцеві команди: «Чиста Криниця», «Чиста Криниця­2» (Драбинівка), «Темп» (Суха Маячка) та «Гетьман» (Галущина Гребля).

Змагання пройшли за коловою системою, переможцем турніру стала команда «Темп», друге місце посіла «Чиста Криниця», третє — «Гетьман».

Користуючись нагодою, представники команд висловили вдячність за підготовку турніру голові ОТГ Тетяні Лєсковій і старості Сухої Маячки Олександру Добропасу.


Автор: Віталій БАРАНОВИЧ, голова Федерації футболу Новосанжарщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 серпня 2021, 11:37 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації