Вхід | Реєстрація

COVID повертається. Медики закликають вакцинуватися

COVID повертається. Медики закликають вакцинуватися

У останні кілька днів працівники Кобеляцького ПМСД зафіксували два нових випадки зараження коронавірусом.

До цього протягом практично всього липня не території Кобеляцької громади взагалі не були зафіксовані випадки захворювань цією хворобою.

Зараз же медики констатують, що хвороба знову повернулася. У зв’язку з цим, вони наголошують на активізації процесу вакцинації.

Любов Коломієць, головний лікар ПМСД, пояснює:

— Зараз, станом на початок серпня, вакцину отримали майже п’ять тисяч жителів Кобеляцької громади, точніше — 4966, або 18 відсотків від загальної кількості дорослого населення. Це — дуже мало для того, аби говорити, що сформований колективний імунітет. Якщо говорити про хороші приклади, то можна виділити виключно колектив самого ПМСД. Наші співробітники вакциновані на 83 відсотки. Інші організовані колективи, на жаль, ігнорують вимоги безпеки. Не вакцинуються ні в міській раді, ні в комунальному підприємстві.
За словами медиків, вакцини в ПМСД є в достатній кількості. А проблем із замовленням додаткових партій давно не існує. Пройти щеплення можна прямо в Кобеляках.

Любов Коломієць радить усім керівникам не легковажити здоров’ям підлеглих, а провести роз’яснювальну роботу і вмикатися в процес вакцинації.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 серпня 2021, 18:02 | Кобеляки | Спорт і здоров'я


1. IgorSergeevich / 15 серпня 2021, 12:40
Шановна Любов Коломієць провакцинуйте собі МОЗОК може почне працювати.Враження складається що ви вже вижили з розуму.
2. Borch / 15 серпня 2021, 13:11
Любов Коломієць, цікаво почути про вашу історію хвороби цим вірусом. Як все почалось і чи одужали ви повністю? Чомусь по пам’яті в мене склалось враження що захворіли ви саме після вакцинації, але то я можу помилятися. Надіюсь ви вже повністю одужали, бажаю вам не хворіти, і так мало здравих лікарів в лікарні.

Скоро нова хвиля, жду не дождусь побачити ефект вакцини в дії. Тепер є цілий колектив с імунітетом, буде с чим зрівняти.
3. WampKob / 15 серпня 2021, 15:33
2.Borch
«склалось враження що захворіли ви саме після вакцинаці»

Так і було.Напривеликий жаль, або комусь на радість всі вакциновані скоро нас покинуть.
4. Fed654Frumos / 15 серпня 2021, 15:38
Покинуть?В якому сенсі?Поїдуть на клубніку,бо їм,як вакцинованим вже можна в Польщу?
5. orakul / 16 серпня 2021, 08:15
4.Fed654Frumos
«В якому сенсі?»

В прямому. Тут вже колись Ходут вакцинував, правда лише "своїх". Тоді "злі совєти" після визволення Кобеляк його тупо повісили на базарній площі.
6. orakul / 16 серпня 2021, 08:16
Краще б вони зайнялись пошуком джерел поширення інфекції. А вони цього навмисне не роблять, бо мабуть добре знають "чиє сало зїли" чи кому служать.

"Официальный представитель МИД КНР Чжао Лицзянь заявил, что правительство США должно предоставить международному сообществу информацию о тех опытах, которые проводятся в американских военных биолабораториях в Украине и в Форт-Детрике. Он выразил надежду, что США начнут сотрудничать со Всемирной организацией здравоохранения и пригласят ее экспертов для научных исследований по поиску источников происхождения коронавируса в США. Дипломат напомнил, что ранее так поступил Китай. По словам дипломата КНР, США создали 16 биолабораторий только в Украине."
7. Чудо Юдо / 17 серпня 2021, 12:25
6.orakul
«По словам дипломата КНР, США создали 16 биолабораторий только в Украине.»

А де саме вони розміщені не кажуть?
Поїду та гляну хоч на ці гніздовища Зла :)
8. orakul / 17 серпня 2021, 17:50
7.Чудо Юдо
«А де саме вони розміщені не кажуть?»

Кажуть, і вже дуже давно кажуть. І якщо для тебе і це новина, то тут добавити нічого.
9. Чудо Юдо / 18 серпня 2021, 08:36
8.orakul
«Кажуть, і вже дуже давно кажуть. І якщо для тебе і це новина, то тут добавити нічого. »

бла-бла-бла
Ти адресу дай
10. orakul / 18 серпня 2021, 11:34
9.Чудо Юдо
«бла-бла-бла
Ти адресу дай »

Ти ж тут колись писав, що цілий універ закінчив, а все тобі дай. Пошукай. Чи ти вже в незалежній вчився? Якщо да, то тоді понятно. Ладно, допоможу. Посилання на eadaily.com
11. orakul / 18 серпня 2021, 11:35
9.Чудо Юдо
«бла-бла-бла»

Ти краще не бла-бла-бла, а петицію до зельца підпиши. Посилання на petition.president.gov.ua
12. Чудо Юдо / 18 серпня 2021, 11:40
10.orakul
«Ти ж тут колись писав, що цілий універ закінчив, а все тобі дай. Пошукай. Чи ти вже в незалежній вчився? Якщо да, то тоді понятно. Ладно, допоможу. Посилання на eadaily.com»

Діду, ну ти знову як завжди: поумнічав і скинув якусь бєлєбєрду.
Де адреси у твоїй бєлєберді? Не бачу, а ти бачиш? Чи тобі достатньо якоїсь там статейки, начебто, зі слів Азаров із приблизними геоданими "десь в Україні"?
Так це рівень базарної бабки, а ти ж начебто розумний, он, всіх інших, з тобою незгодних, "пришелепками" обзиваєш. Давай факти, докази.

Змінено 18.08.2021, 11:42
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації