Вхід | Реєстрація

Для Новосанжарської і Старосанжарської шкіл шукають керівників

Для Новосанжарської і Старосанжарської шкіл шукають керівників
Під час сесійного зібрання депутати розглянули 291 питання

У попередніх директорів навчальних закладів завершилися строки трудових договорів.

У четвер, 5 серпня, відбулась 11‑а позачергова сесія Новосанжарської селищної ради. Під час сесійного зібрання депутати розглянули 291 питання, інформує прес-служба ОТГ.

Селищні обранці погодилися виділити кошти на умовах співфінансування із державним підприємством «Агентство місцевих доріг Полтавської області» для ремонту автошляхів. Справа в тому, що на території громади проходять автомобільні дороги загального користування місцевого значення протяжністю 233,5 кілометра. Ці шляхи знаходяться в підпорядкуванні Полтавської облдержадміністрації, їх балансоутримувачем являється «Агентство місцевих доріг». Оскільки підприємство не отримує на ремонт доріг достатнього фінансування з Державного дорожнього фонду, представники Агентства вийшли з пропозицією до селищної ради ремонтувати місцеві дороги на умовах співфінансування.

Загалом на автошляхи, що проходять територією Новосанжарської ОТГ, планується витратити 3 361 000 гривень. Ці кошти  мають надійти із селищного бюджету.

Для організації інклюзивного навчання дітей з особливими освітніми потребами селищні обранці проголосували за створення у Старосанжарській школі двох інклюзивних класів. З 1 вересня цього року діти з інвалідністю відвідуватимуть 1 і 4 клас навчального закладу.

Також у два навчальні заклади обиратимуть нових керівників. У зв’язку із закінченням строку трудового договору з директором Новосанжарського ліцею Миколою Решетилом, оголошено конкурс на посаду керівника. Також новий очільник з’явиться в Старосанжарському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

Своїми рішеннями депутати призначити Маргариту Нагорняк директором селищного культурно-мистецького центру «Нові Санжари», а Валентину Нездойминогу — керівником комунального закладу «Новосанжарська публічна бібліотека».

«Новосанжарському центру первинної медико-санітарної допомоги» більше не підпорядковуватиметься Полузірська амбулаторія. Медзаклад разом із майном передали з комунальної власності Новосанжарської громади Мачухівській ОТГ.

Також депутати затвердили зміни до ряду місцевих програм і розглянули земельні питання.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації