Вхід | Реєстрація

Могилів дочекався амбулаторії

Могилів дочекався амбулаторії
5 серпня амбулаторія відчинила свої двері

Будівництво амбулаторії сімейної медицини на території Могилівської громади було розпочате в рамках державної програми «Доступна медицина». І ось 5 серпня в Могилеві відбулася урочиста церемонія відкриття вже готового закладу.

Нагадаємо, що згідно із статистичними даними, на території цієї громади проживають майже шість тисяч осіб. І, не дивлячись на те, що в громаді вже існували медичні заклади, для покращення рівня послуг бракувало амбулаторії, котра б відповідала сучасним вимогам, зокрема, і щодо вільного доступу людей із обмеженими можливостями.

Зараз такий заклад уже є. Разом з новим приміщенням амбулаторії сімейним медикам також було передано ключі від нового автомобіля Рено Дастер, за допомогою якого можна буде легко дістатись до пацієнтів на виїздах.

У відкритті амбулаторії взяли участь Валерій Дружко — голова Могилівської територіальної громади, Аріна Пустова — голова постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, дитинства та материнства, Іван Начовний — заступник голови Дніпропетровської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 серпня 2021, 15:04 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації