Вхід | Реєстрація

«Кременчук» в першому контрольному матчі обіграв «Сокіл», але програв другий

«Кременчук» в першому контрольному матчі обіграв «Сокіл», але програв другий

13 серпня, «Кременчук» та «Сокіл» зіграли на арені «Айсберг» перший контрольний поєдинок в рамках передсезонної підготовки.

На старті матчу команди показали швидкий хокей, не дивлячись на першу гру у міжсезонні. Але за стартові 20 хвилин зустрічі вболівальники так і не побачили закинутих шайб, але стали свідками впертої насиченою боротьби з чималою кількістю гольових моментів. Варто відзначити, що в першому періоді «містяни» перекидали опонентів зі столиці 12-7, а кияни декілька разів не змогли скористатися чисельною перевагою своєї команди.



Активізувалися команди вже в другій двадцятихвилинці, обрушивши на ворота супротивників шквал небезпечних атак. Однак, досить добре в воротах себе проявили новачки клубів - Боярчук у «Кременчука» та Оганджанян у «Сокола». Проте, емоції, які стали ще гостріше під кінець періоду дали свої плоди і підопічні Олександра Савицького відкрили рахунок - шайбу на свій рахунок під завісу періоду записав захисник Григорян з передачі Алексюка. До того ж, збереглася тенденція по кидках - «містяни» перекидали київського опонента з рахунком 21-13.

На старті третього періоду «Сокіл» показав, що не готовий опускати руки - Павленко після точного пасу від Кузьменко зрівняв цифри на табло та змусив команди починати спочатку. Однак, до кінця основного часу жоден з клубів так і не зміг вийти вперед. У додаткові п’ять хвилин на старті кременчужани мали чисельну перевагу 4 на 3,  та ще замінили голкіпера на п’ятого польового гравця. Але відмінно діяв у воротах Оганджанян, який відбив всі небезпечні ктдки господарів. Після закінчення безгольового овертайму для визначення переможця була проведена серія булітів, де з рахунком 2-1 перемогу здобув «Кременчук». У кременчужан точними кидками відзначилися Яковлєв та Хришпенць.

 

«Кременчук» - «Сокіл» 2:1 Б (0:0, 1:0, 0:1, 0:0, 1:0)

Шайби: 1:0 Григорян (Алексюк), 47:28; 1:1 Павленко (Кузьменко) 40:24; 2:1 Хришпенць – вирішальний буліт.

Кременчук: Боярчук (Сушак); Яковлєв - Богачонок, Хришпенць-Кудін, Алексюк-Григорян, Бабрусев-Горлушко; Сеник-Дубінін-Коробов, Созонов-Нікулін-Басков, Ахметов-Каштанов-Денискін, Серанов-Кисельов-Тютченко.

Сокіл: Оганджанян (Кубрицький); Логачов-Нікітін, Сисак-Ратушний, Сушков-Платонов; Гончаренко-Симчук-Коржілецький, Елисеенко - Панченко-Міхнов, Рубан-Кузьменко-Павленко, Андрющенко-Смирнов-Німенко.

 

Другий товариський матч «Кременчук» - «Сокіл» закінчився з рахунком 3:5


Автор: Пресслужба ФК «Кремінь»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 серпня 2021, 20:43 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації