Вхід | Реєстрація

У Полтаві здійснили пробний підйом найбільшого прапора області

У Полтаві здійснили пробний підйом найбільшого прапора області

Про це написав голова Полтавської ОДА у своєму телеграм-каналі.

«Слава Україні!» – єдине, що зараз хочеться сказати. Перший тестовий підйом найбільшого синьо-жовтого прапора в області. Вже за тиждень, 23 серпня, о 8:20 приходь до скверу Героїв України в Полтаві, щоб разом зі всіма розділити гордість за наш прапор і нашу незалежну державу.» – йдеться у повідомленні.

Він додав, що в майбутньому біля прапора проводитимуть урочисті заходи й просто відпочиватимуть полтавці та гості міста. Територія навколо нього буде інклюзивна, всюди тактильна плитка з вказівниками. Під'їзд людей з інвалідністю на візках – зі сторони перехрестя Стрітенської та Гагаріна, Стрітенської та Небесної Сотні. Величний прапор, символ єдності й державності, буде видно з різних куточків обласного центру.

Це 50-метрова споруда у сквері пам’яті Героїв України, державний стяг, який уособлює в собі силу й велич України. Висота флагштока становить 50 метрів, а розмір полотна – 12 на 8 метрів. Офіційно прапор замайорить до 30-річчя Незалежності. Територію навколо нього вже майже повністю відновили.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 серпня 2021, 00:13 | Полтава | Цікаве


1. Седой / 17 серпня 2021, 21:47
если больше гордиться нечем, флаг сойдет, наверное. Но не уверен остаточно :))
2. orakul / 17 серпня 2021, 22:19
«Самая дешевая гордость — это гордость национальная. Она обнаруживает в зараженном ею субъекте недостаток индивидуальных качеств, которыми он мог бы гордиться, ведь иначе он не стал бы обращаться к тому, что разделяется кроме него еще многими миллионами людей. Кто обладает крупными личными достоинствами, тот, постоянно наблюдая свою нацию, прежде всего подметит ее недостатки. Но убогий человек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит, он готов с чувством умиления защищать все ее недостатки и глупости…» (Артур Шопенгауэр, немецкий философ)
3. orakul / 17 серпня 2021, 22:23
«Как можно было погубить самую цветущую, самую богатую республику Советского союза? Два моря, 15 портов, три судоходных реки, одна из которых идет в Европу, 4 атомные электростанции, развитая железная дорога – и все это разворовано, разграблено теми, кто называет себя патриотами.»
4. orakul / 18 серпня 2021, 04:35
Колись українці таки були розумнішими, бо у них з цього приводу була вдала поговірка "Коли собаці робити нічого, то вона я.ця лиже".
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації