Вхід | Реєстрація

Усі щеплені від COVID-19 зможуть тиждень дивитися кіно та серіали на MEGOGO

Усі щеплені від COVID-19 зможуть тиждень дивитися кіно та серіали на MEGOGO

Міністерство охорони здоров’я України повідомляє, що продовжує партнерства з приватним бізнесом з метою заохочення громадян до вакцинації проти COVID-19.

Одним з таких партнерів став медіасервіс MEGOGO, який долучився до ініціативи за сприяння Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Тим українцям, які щепилися принаймні однією дозою антиковідної вакцини, медіасервіс дарує 7 днів передплати «Кіно+» з широким вибором фільмів, серіалів, мультфільмів, фільмових каналів, аудіокниг та подкастів.

Якщо ви бажаєте скористатися цим подарунком:

  • Шукайте на плакатах у центрах та пунктах  вакцинації промокод від MEGOGO
  • Зареєструйтеся або увійдіть у свій профіль на медіасервісі MEGOGO (через сайт megogo.net або в додатку на Smart TV)
  • Введіть промокод у відповідне поле

Для активації промокоду не потрібно вводити платіжні дані. Після закінчення безоплатного періоду ваша передплата автоматично скасовується. Промокод можна активувати до кінця 2021 року.


Автор: пресслужба МОЗ України


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 серпня 2021, 11:57 | Полтавщина | Цікаве
1. Fed654Frumos / 17 серпня 2021, 12:21
Чого це влада так піклується про народ?По всіх фронтах геноцидять (тарифи,знищення медицини,крихітні пенсії,відсутність нормально оплячуємої роботи та ін.),а тут такий "атракціон щедрості" у вигляді безкоштовних ТВ,футбольних матчів та відвідування театрів,якби тільки йшли вакцинуватися.Ну не вірю я в альтруїзм нинішньої влади.Взагалі я не дуже вірю в різні теорії заговорів,але в даному випадку,як казав один кіногерой "меня терзают смутние сомнения..."
2. Чудо Юдо / 17 серпня 2021, 12:24
1.Fed654Frumos
«Взагалі я не дуже вірю в різні теорії заговорів,але в даному випадку,як казав один кіногерой "меня терзают смутние сомнения..." »

Та які там теорії заговорів, все набагато прозаїчніше: влада пи**ить на державних закупівлях вакцин, а приватні фірми залучаються зі своїми акціями просто заради піару.
Що одним, що іншим насправді абсолютно начхати хто там і як буде чи не буде хворіти «короною» :)
3. orakul / 17 серпня 2021, 17:51
"Я кричу: «Избегайте всего, что любит толпа, что подбросил вам случай! С подозрением и страхом остановитесь перед всяким случайным благом! Ведь и рыбы, и звери ловятся на приманку сладкой надежды! Вы думаете, это дары фортуны? Нет, это ее козни. Кто из вас хочет прожить жизнь насколько возможно безопаснее, тот пусть бежит от этих вымазанных птичьим клеем благодеяний, обманывающих нас, несчастных, еще и тем, что мы, возомнив, будто добыча наша, сами становимся добычей. Погоня за ними ведет в пропасть.»" (Луций Анней Сенека. Нравственные письма к Луцилию).
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації