Вхід | Реєстрація

Перша коронавірусна «ластівочка»

Перша коронавірусна «ластівочка»

Швиденько переглядаючи стрічку всеукраїнських новин, наткнувся на шокуючий заголовок. Далі — мовою оригіналу.

«В Одесской области горсовет перестал принимать граждан без прививки от COVID-19: не выдают даже справок (фото, документ)».

Інформацію розповсюдив популярний регіональний ресурс «Думская».

Вирішив перевірити, чи відповідає ця інформація дійсності. Адже колеги-журналісти у висвітленні тем, пов’язаних із коронавірусом, заради «хайпу», простіше кажучи — привернення до себе уваги, інколи дозволяють собі усілякі вільності.

Буває таке, що читаєш гучний заголовок, а потім текст, і розумієш, що вони несуть абсолютно протилежну інформацію.

У даному випадку «Думская» написала правду. На сайті вже знаменитої Балтської ОТГ дійсно опублікований протокол рішення тамтешньої «комисії» з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

І в тому, з дозволу сказати, документі хитрі чиновники не наказують, а «рекомендують» керівникам різних міських служб припинити особистий прийом громадян, які не мають із собою довідки від сімейного лікаря про вакцинацію чи довідки, що цей громадянин уже перехворів на коронавірус.

Є й підпис тамтешнього мера і голови отієї нікчемної «комисії».

Упевнившись, що в Балті таки чудять, пережив суперечливі відчуття. З одного боку — обурення. Адже придурки з портфелями одним махом начхали одразу на кілька українських законів. Права людини — ні, не чули. Медична таємниця — ні, не знаємо про таку.

З іншого боку, трішки зрадів, зрозумівши, що придурки, які не знають і не виконують законів, керують не лише в Кобеляках.

А потім знову засмутився. Це ж, виходить, українці скрізь, по всій державі Україна, від Сану до Дону і від верху до низу, обрали собі отаких от поводирів.

І їх, отаких от поводирів чи погоничів, навіть на місце поставити нікому. Ну написали журналісти про порушення законодавства керівництвом Балтської ОТГ, ну пообурювалася частина громади. І що з того? Ніхто ж за таке свавілля і беззаконня покараний не буде. У найкращому випадку, хтось із відвідувачів тамтешньої мерії чи іншої установи пошле чиновника, який відмовиться його обслуговувати, і викличе поліцейських. Але ж далі, щоб покарати за порушення, доведеться судитися. А в суді — такі ж самі сидять, як ті, хто подібні протоколи пише.

І виходить, що Україна стрімко перетворюється у таку собі феодальну державу на рівні Афганістану, в якій кожен місцевий «князьок» може керувати, як захоче.

І найприкріше, що все в цій ситуації всіх влаштовує. І придурків у владі, і тих, хто їх вибрав.

Отака от «коронавірусна ластівочка» із Одещини.

А на закінчення — про позитив. Із Днем Незалежності вас!

P.S. І ніякого сарказму.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 серпня 2021, 08:51 | Полтавщина | Редакційна


1. Slavko / 21 серпня 2021, 00:36
З самого коронавірусного початку було зрозуміло. Просто пан Філоненко дуже гордий, щоб визнавати чи публічно вірити у штучність зарази і маріонетковість партії зелених перед глобалістами, але факти свідчать ! Все більше казки стають реальністю.
Вже звикли до масових похоронів ? Доведеться звикати. А правди - ніхто не знає та і не шукає

Змінено 21.08.2021, 00:39
2. Slavko / 21 серпня 2021, 00:37
Тепер головне не правда, а гроші. А в кого гроші - того правда. У кого гроші - самі знаєте
3. Filon / 21 серпня 2021, 18:24
2.Slavko
«Тепер головне не правда, а гроші.»

Ну так, або приблизно так, більшість людей думали завжди. Хоча гроші не вирішують жодної серйозної проблеми. І не мають вирішального значення взагалі. Яскравий приклад - Афганістан.
4. alist / 21 серпня 2021, 20:09
1.Slavko
«З самого коронавірусного початку було зрозуміло. Просто пан Філоненко дуже гордий, щоб визнавати чи публічно вірити у штучність зарази і маріонетковість партії зелених перед глобалістами, але факти свідчать ! Все більше казки стають реальністю.
Вже звикли до масових похоронів ? Доведеться звикати. А правди - ніхто не знає та і не шукає »

Правди? Правда в тому, що в Україні за фактично рік вмерло (наголошую, додатково вмерло) 53453 людини. Багато це чи ні? Це Кобеляцький район. Просто отак раз, і вимер. І це при тому, що в нас як завжди цифру занижують, перекидуючи смертність від корони на інші болячки, доказом наприклад є смертність від грипу і пневмонії в травні 2020 це було 542 людини, а в травні 2021 вже 1561. По хорошому потрібно сісти і вираховувати реальну цифру смертей від корони, і це буде значно більше чим офіційно, але....
Але пів України дивляться на ці могили і кричать "це видумка!" «заговор» "біолабораторії" "Чіпи, 5G!" "Я не одіну маску!". Оці могили і є правдою, і фактично неважливо, штучна це зараза, чи ні, там і без нас розберуться, або не розберуться. Для нас це нічого не змінить, наша реальність це - 53453+ смерті, на сьогодні, а на завтра буде ще більше. І уряд, який тратить 170 мільйонів на флагштоки, а сам просить в усього світу "подайте якоїсь просроченої вакцинки", і місцева влада, яка влаштовує дні міста, дискотеки, паради, обжинки і т.п. і тут же вішає (а скоро і по всій Україні це буде) "корона, прийому немає". І люди які з радістю вірять любій чепухі з інтернету, а потім записують відео з лікарні плачучи "корона це страшне, не хочу вмирати". Оце вона правда.
5. Чудо Юдо / 21 серпня 2021, 22:31
4.alist
«І це при тому, що в нас як завжди цифру занижують, перекидуючи смертність від корони на інші болячки»

А я так думаю, що цифру навпаки завищують. При такому піарі коронавірусу, є сенс завищувати, щоб лякати ще більше, смислу занижувати немає
6. orakul / 22 серпня 2021, 16:47
5.Чудо Юдо
«
А я так думаю, що цифру навпаки завищують»

Правильно думаєш. А Аліст пургу гонить. Лінь шукати, на сайті МОЗ
є статистика смертності по причинам. І навіть та їхня статистика, вже з накрутками лікарів, показує, що 90 % смертей не від інфекційнних хвороб - приблизно 60% хвороби серця і системи кровообігу, більше 10% онкологія. Ось інфа з Вікі, не думаю що там багато брехні. І таки попутно для себе вичитав що смертність в 1950 році при товаришу Сталіну була майже вдвічі менша ніж при Славковій свободі і демократії. Цікаві там таблички.
7. Slavko / 23 серпня 2021, 11:42
6.orakul
« вичитав що смертність в 1950 році при товаришу Сталіну була майже вдвічі менша ніж при Славковій свободі»

Тоді її взагалі не було, було сроїтєльство для безпам"ятних лохів, які тепер голосують
8. Slavko / 23 серпня 2021, 16:08
6.orakul
«смертність в 1950 році при товаришу Сталіну була майже вдвічі менша»

Мені теж не подобаються мої коментарі) не можу дизлайкнути)
Така реальність
9. Чудо Юдо / 23 серпня 2021, 17:20
6.orakul
«І таки попутно для себе вичитав що смертність в 1950 році при товаришу Сталіну була майже вдвічі менша ніж при Славковій свободі і демократії.»

А при Сталінові статистику вели чесну-чесну :)
10. Чудо Юдо / 23 серпня 2021, 17:22
6.orakul
« І таки попутно для себе вичитав що смертність в 1950 році при товаришу Сталіну була майже вдвічі менша ніж при Славковій свободі і демократії.»

Таки ж при Сталіні ніхто і не думав маніпулювати статистикою, лише чисту правду в народ видавали! :)
11. Selena2017 / 23 серпня 2021, 19:01
На Колимі та Воркуті взагалі воскрешали з мертвих , суцільні реанімаційні заклади набудував товариш Виродок
12. orakul / 24 серпня 2021, 08:22
9.Чудо Юдо
«А при Сталінові статистику вели чесну-чесну :) »

На порядок честнішу від сучасної. Знайди тодішній КК і почитай. Тоді за спотворення статистики була кримінальна відповідальність. Он навіть Селена зна що тоді робили з порушниками закону. Взагалі-то я тебе перехвалив. До чого тут статистика при Сталіну? Я привів статистику сучасну, з свідомих сайтів і свідомої Вікі. Там вже такі як Селена все порахували, всі голодомори врахувалти і получається, що таки тоді смертність була меншою.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації