Вхід | Реєстрація

«Онур» заасфальтує три вулиці в Красному

«Онур» заасфальтує три вулиці в Красному

За кошти фірми буде зроблене тверде покриття на проїжджій частині вулиць Вишнева, Першотравнева та 8 березня.

Кілька місяців тому під час громадських слухань, пов’язаних із будівництвом нової автодороги Н-31, за участю керівництва Служби автомобільних доріг у Полтавській області та виконавців робіт — турецької фірми «Онур», жителі села Красне висловили побажання, аби в їх населеному пункті відремонтували дороги на кількох вулицях. У основному люди прохали заасфальтувати дороги, які вестимуть у напрямку до нової «бетонки». Їм пообіцяли це зробити.

І ось у середині серпня на вулицях Красного з’явилася потужна техніка «Онуру». Шляховики укладають асфальт, а також так званий асфальтний зріз, перед тим засипавши вулиці щебенем.

Усього планують зробити близько п’ятисот метрів дороги. Всі згадані вулиці будуть виходити на другорядну сільську дорогу, котра вестиме до шляхопроводу через Н-31.

Для того, щоб підтвердити серйозність намірів шляховиків, щодо виконання даної краснянам обіцянки, днями в село приїжджав заступник начальника Служби автомобільних доріг у Полтавській області Володимир Шарай.

Поки що у втіленні в життя даного проекту є одна-єдина проблема, керівництво Кобеляцької громади ніяк не зважиться підписати листа-звернення до Служби з проханням про ремонт красненських доріг. Хоча від міської ради ніхто навіть співфінансування не просить.

Та в будь-якому разі, асфальт на трьох сільських вулицях таки укладуть. Адже роботи вже почалися.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 серпня 2021, 13:20 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації