Вхід | Реєстрація

«Хто ти, майбутній олімпієць?»

«Хто ти, майбутній олімпієць?»

Під таким девізом у місті Скадовськ Херсонської області з 12 по 15 серпня пройшов Чемпіонат України з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 2006 року народження і молодших.

Проводили турнір Федерація настільного тенісу України та Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос». Представники Запорізької, Одеської, Полтавської, Донецької, Миколаївської, Івано-Франківської, Житомирської та Чернівецької областей приїхали в Скадовськ не тільки побувати на березі Чорного моря, а й визначити найсильніших на даний час юних любителів малої ракетки.

До складу кожної команди входили по 10 чоловік. Нашу область представляли хлопці з полтавської ДЮСШ «Колос» і дівчата — вихованки групи настільного тенісу Кобеляцького ліцею № 1 Анна Смірнова, Анна Біла та Жанна і Юлія Коваленки. До командного заліку зарахувались результати виступів кожного гравця в одиночному, парному і змішаному розряді. У результаті триденних перегонів, збірна Полтавщини посіла перше загальнокомандне місце. Другими і третіми стали, відповідно, тенісисти Донецької та Івано-Франківської областей.

Кращою серед кобелячанок у одиночному розряді стала Жанна Коваленко — 4 місце серед тридцяти учасниць.

А в змаганнях змішаного розряду серед 25 пар на п’єдестал пошани потрапили Юлія Коваленко — Микита Павлюченко — «срібло» та Жанна Коваленко — Артур Карімов — «бронза». Ще в скарбничці команди — «золото» чоловічих пар і друге та третє місця особистих змагань у хлопців.

Юлія Коваленко, наймолодша учасниця турніру — 2011 року народження — отримала приз у номінації «найперспективнішого гравця серед дівчат».

Призери та переможці чемпіонату були нагороджені Кубками, грамотами та медалями Всеукраїнського товариства «Колос». Крім спортивних баталій, учасникам турніру запам’ятаються відвідування пляжів та прогулянки приморським містом.


Автор: Борис АНДРОНОВ, тренер з настільного тенісу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 серпня 2021, 19:53 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Fed654Frumos / 19 серпня 2021, 20:14
Молодці.

Змінено 19.08.2021, 20:15
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації