Вхід | Реєстрація

1 200 000 на ремонт двох міських вулиць

1 200 000 на ремонт двох міських вулиць
вулиця Суворова

У Кобеляках продовжується ремонт автодоріг.

10 серпня Кобеляцьке комунальне підприємство «Водоканал Плюс» оголосило два тендери на капітальний ремонт міських вулиць. Обидва аукціони заплановані на 19 серпня і проводитимуться за спрощеною системою, тобто, відбудуться навіть при участі одного підрядника.

За капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Суворова, від будинку № 2 до будинку № 22, комунальники готові заплатити 755 000 гривень. За ці кошти мають капітально відремонтувати 1172 квадратних метри асфальтного покриття та влаштувати 293 квадрати узбіч.

Інший тендер — «Капремонт дорожнього покриття по вулиці Олега Данильця, від будинку № 1 до будинку № 17», оцінений у 470 000 гривень. Капітальний ремонт включає в себе улаштування асфальтного покриття площею 732,8 квадрата та укріплення 472,8 квадрата узбіч.

У тендерній документації замовник вказав, що строк виконання робіт — вересень цього року.

вулиця Данильця

Та не дивлячись на те, що підрядника визначатимуть тільки в четвер, 19 серпня, асфальт на вулицях Суворова і Олега Данильця вже постелений. Фото зроблені 17 серпня.

Отак, без жодного аукціону і змагання учасників, можливо, керівник «Водоканалу Плюс» чи, можливо, міський голова вже визначилися з підрядником, а той виконав роботи.

Дотримання вимог законодавства? Ні, не чули!


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 серпня 2021, 20:32 | Кобеляки | Фінанси


1. КАМаз / 18 серпня 2021, 21:11
Ну це просто жесть, це таке тільки в Кобеляках робота зроблена, а потім тендер, бред. Поліція ось вам на блюдечку ехо дає матеріал. Та ви що пахана ж не можна турбувати!
2. WampKob / 18 серпня 2021, 23:08
1.КАМаз
« Поліція ось вам на блюдечку»

А що , ніхто нічого незнє,що міська рада вже оплатила откат, новому начальнику слідства.
3. КАМаз / 20 серпня 2021, 11:28
2.WampKob
«А що , ніхто нічого незнє,що міська рада вже оплатила откат, новому начальнику слідства.»

А ну як завжди, пахан з ментами порішав, він рішала ще той, та й менти копієчку полюбляють))
4. Чудо Юдо / 20 серпня 2021, 15:12
Так, «рішати» у нього явно талант. Може він, навіть, гіпнотизер.
Попереді депутати сиділи на сесіях я зачаровані: нічого не бачили і не чули... У цьому «скликанні» нові з’явилися - спочатку побрикалися, а тепер так само, як і попередні, сидять, скляними очима на князя дивляться. І ЕХО ж читають, 100% бачать ці статті, але реакції - нуль. Точно гіпнотизер, кажу Вам! :)
5. alist / 21 серпня 2021, 19:31
4.Чудо Юдо
«Так, «рішати» у нього явно талант. Може він, навіть, гіпнотизер.
Попереді депутати сиділи на сесіях я зачаровані: нічого не бачили і не чули... У цьому «скликанні» нові з’явилися - спочатку побрикалися, а тепер так само, як і попередні, сидять, скляними очима на князя дивляться. І ЕХО ж читають, 100% бачать ці статті, але реакції - нуль. Точно гіпнотизер, кажу Вам! :)
»

Показав однією рукою на гроші з бюджету, а другою на карту з земелькою і загіпнотизував в один момент. Вони і шуміли поки за місце біля корита бились, а тепер все добре і проблем в громаді немає.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації