Вхід | Реєстрація

Родина Мазуренків прохає про допомогу

Родина Мазуренків прохає про допомогу

Кілька днів тому до редакції зайшла Валентина Мазуренко. У місті її більше знають, як Валю Бершак.

Завжди весела, енергійна та життєрадісна жінка цього разу була засмучена і не стримувала сліз. В їх сім’ю прийшла біда – тяжко захворів чоловік. І, як це зазвичай буває в державі, де медицина офіційно є безкоштовною, для того аби врятувати Валерія Мазуренка потрібні гроші. Багато грошей. Сума є непосильною для звичайної української сім’ї.

Кілька місяців тому Валерій Мазуренко проходив лікування у тому числі і хірургічне втручання в урологічному відділенні Полтавської лікарні. Під час одного із чисельних обстежень, медики виявили ще й онкологію.

Для того аби вилікувати одну хворобу родина вже витратила 50 тисяч гривень. Щоб видалити пухлину і пройти реабілітаційний період потрібно ще не менше ста тисяч.

Валерій Мазуренко завжди був простим «роботягою». Трудився в САТП, ПМК-69, на буровій в «Нафтогазі».

Валентина Мазуренко-Бершак в Кобеляках знають не лише, як прекрасну людину, а й як чудову спортсменку, легкоатлетичні результати якої в місті та районі тримаються ще із 70-х років минулого століття.

Валя і Валерій завжди чесно працювали. Тому великих заощаджень і не мають. І зараз звертаються до земляків із проханням про матеріальну допомогу. Шанс на порятунок є. Бажання жити теж. Потрібні лише гроші.

Номер банківської картки Валентин Мазуренко: 5168742722104936.

Телефон для довідок: (095)100-65-72



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 серпня 2021, 11:13 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації