Вхід | Реєстрація

Володимира Жукова висувають на посаду секретаря

Володимира Жукова висувають на посаду секретаря

Його кандидатуру підтримали більшість депутатів та міський голова.

Нагадаємо, що в грудні минулого року під час другої позачергової сесії Кобеляцької міської ради був обраний секретар. Депутати міжфракційного об’єднання «Сила громади» запропонували на посаду свого колегу від «Слуги народу» — Василя Кіптілого. Міський голова Олександр Копелець своїх пропозицій не вносив. 14 депутатів віддали свої голоси за Василя Кіптілого, 10 були проти.

Та в лютому з’ясувалося, що Кіптілий так і не приступив до виконання обов’язків секретаря.

На думку працівників міської ради, Василь Кіптілий протягом місяця з дня призначення (до 20 січня) не з’явився на робочому місці, не пройшов спецперевірку і не склав присягу.

А значить, він втратив право на посаду секретаря ради, і рішення про призначення скасовується. Міський голова порадив Василю Кіптілому вирішувати питання в судовому порядку.

У березні Кіптілий повідомив кореспондентам видання, що звернувся до Полтавського адміністративного суду із позовною заявою. І добиватиметься поновлення на посаді секретаря.

 

Кіптілий за Жукова

19 серпня на спільному засіданні депутатських комісій Олександр Копелець порадив присутнім не повертатися до сумних спогадів про обрання секретаря.

— Міська рада не може існувати без секретаря. Звичайно, це економія коштів, але є в цій ситуації і багато мінусів, каже міський голова.

І зачитав депутатське звернення з проханням включити до порядку денного питання про обрання секретаря. На цю посаду запропонували внести кандидатуру Володимира Жукова, депутата від ВО «Батьківщина». Під цим зверненням підписалися Василь Рафальський, Олександр Горбенко, Василь Кіптілий, Алла Ялова, Роман Василенко, Тамара Гординська, Микола Попик, Ігор Проценко, а також у повному складі депутати від «Довіри», «Нашого краю» і сам міський голова.

Тому не виникає сумнівів, що на сесії Володимира Жукова оберуть секретарем.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 серпня 2021, 12:09 | Кобеляки | Політика
1. DonchenkoLyubov / 29 серпня 2021, 12:53
Кіптілий виявився мусорским кізяком, але це нечто не варіант.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації