Вхід | Реєстрація

Коштовні «обновки» у «Світлячку»

Коштовні «обновки» у «Світлячку»

Днями в міському дитсадку були встановлені кілька ігрових майданчиків для дітей. Обладнання придбане коштом бюджету.

Ніхто не буде заперечувати важливість сучасного ігрового майданчика для діток, котрі виховуються в дошкільних навчальних закладах. Адже в цьому віці малюки розвиваються, навчаються саме в ігровій формі. Тому важливо, щоб їм було де і чим гратися, а відповідне обладнання та іграшки відповідали найвищим вимогам безпеки та гігієни.

У минулому році, практично рік тому, а точніше — 27 серпня, редакція повідомляла про те, що в одному з міських дитсадків, «Золотому півнику», були встановлені нові споруди на ігрових майданчиках для дітей. Тоді «обновки» були придбані за кошти міської ради.

У 2021-му історія повторилася. Цього разу новенькі ігрові майданчики були встановлені в дитсадку «Світлячок». Міська рада оплатила придбання шести міні-ігрових комплексів, по одному на кожну діючу групу.

Щоправда, вартість цього придбання невідома. Нам поки що не вдалося знайти відповідного тендеру на майданчиках для держзакупівель.

До роботи зі встановлення, окрім підприємця, у якого купили обладнання, долучилися і батьки діток, які виховуються в дитсадку.

Поки що задоволені всі — і діти, які з величезним задоволенням граються на новеньких майданчиках, і їх батьки, і персонал закладу. Адже цієї «обновки» вихователі очікували не одне десятиліття.

Персонал закладу попрохав висловити вдячність міському голові та депутатам за турботу про дітей.

Виконуємо прохання педколективу.


Автор: Ігор ФІлоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 серпня 2021, 16:23 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації