Вхід | Реєстрація

Міська рада відновить випуск газети

Міська рада відновить випуск газети

Щоправда, бюлетень змінить назву. Замість «Наше місто» його перейменують у «Нашу громаду».

На черговій сесії Кобеляцької міської ради депутати вноситимуть зміни до програми інформаційного забезпечення діяльності органу місцевого самоврядування.

Оскільки програма була розроблена ще в 2018 році, коли діяльність міської ради поширювалася лише на Кобеляки, то депутати мають проголосувати за зміни. Зокрема, видання перейменують на «Наша громада».

Згідно програми, «предметом висвітлення є діяльність Кобеляцької міської ради, депутатів міської ради, міського голови Кобеляцької міської ради, виконавчого комітету і посадових осіб міської ради, органів самоорганізації населення».

У проекті рішення, розміщеному на сайті Кобеляцької міської ради, вказані орієнтовані обсяги фінансування програми. У цьому році на випуск інформаційного бюлетеня «Наша громада» планується витратити 100 000 гривень. У наступному — 263 500. Загальний обсяг фінансування становитиме 136 500 та 300 000 гривень відповідно.

Нагадаємо, що раніше частина депутатів критикували міського голову Олександра Копельця за публікації в бюлетені «Наше місто». Адже видання висвітлювало, швидше, не діяльність міської ради, а слугувало способом зведення рахунків із людьми, які не підтримували діяльність міської ради чи комунальних підприємств.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 серпня 2021, 17:43 | Кобеляки | Фінанси
1. alist / 27 серпня 2021, 22:41
От як, на автостанцію, мусорку....... у депутатів грошей немає, а на газетку в якій будуть цілувати в ж...у Копельця і вибраних депутатів силами колективу міськради, гроші є.
А яка, до речі, доля Колосу, який раніше фінансувався райрадою?
2. Krapka / 28 серпня 2021, 13:38
А на кого ж тепер Копелець буде гімно лити? Всі, на кого раніше малювали карикатури - тепер кращі друзі. Прям Санта Барбара якась. Після гучного примирення бачила раз газетку - місячник чистоти в громаді: купа фоток людей з граблями. Топ новина, на яку треба витрачати 6 сторінок газетної площі і бюджетні гроші.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації