Вхід | Реєстрація

Зі спортивними заходами і святковим концертом

Зі спортивними заходами і святковим концертом

Так у Кобеляцькій громаді відзначили 30‑ту річницю.

24 серпня Україна відзначила тридцятиріччя своєї Незалежності. У Кобеляцькій громаді протягом усього дня відбувалися різні заходи.

Зранку працівники міської ради зібралися біля пам’ятника Тарасу Шевченку, аби хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя за Незалежність країни, та покласти квіти до підніжжя бюста.

О 9‑ій ранку розпочалися спортивно-масові заходи. Спершу на міському стадіоні «Колос» відбувся забіг на 800 метрів. Найшвидшим у цьому виді спорту став Олег Галаган з Мідянівки. Другим прибіг озерянин Дмитро Яценко, третім — Давид Тюфяєв зі Світлогірського.

Паралельно на стадіоні змагалися шахісти. У інтелектуальній грі переміг Тарас Голтвянський із Ганжівки. Другу «сходинку» посів кобелячанин Василь Бєліков, третю — Роман Хурса, теж з Кобеляк.

На Золотому пляжі проходили змагання з волейболу. За результатами поєдинків, перемогу святкувала команда з Озір, на другому місці — «Ветерани» з Придніпрянського, треті — «Іванівка».

Далі любителі футболу відправилися на стадіон, де проходили півфінальні матчі на Кубок Кобеляцької громади з футболу. Гра між підгорянським «Прапором» і «Озерами» завершилася за мінімальної переваги «прапорян» — 1:0. У іншому поєдинку мідянівський «Урожай» розгромив колектив із Лутовинівки з рахунком 7:0.

О 18:00 в Центральному парку розпочалася концертна програма, яку підготували працівники Кобеляцького, Шенгурівського і Світлогірського будинків культури, а також вихованці міської музичної школи і Будинку дитячої та юнацької творчості.

Для юних жителів і гостей громади проходив конкурс малюнка на асфальті «Країна добрих сердець».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 серпня 2021, 18:51 | Кобеляки | Культура та освіта


1. orakul / 28 серпня 2021, 09:25
"А ми пієм гучно:
“Ще не вмерла…”
І собі доводим:
таки ж ні!"
Борис Олійник
2. Krapka / 28 серпня 2021, 13:40
Глядачів «уйма». Цікавий мабуть концерт був…
3. Чудо Юдо / 29 серпня 2021, 00:12
Оракул, ти місцями уже реально заганяєшся.
Скажи, яка твоя мрія? Щоб Україну розділили між сусідніми країнами чи як? І в яку хотів би ти потрапити разом зі своїм диваном?
4. orakul / 29 серпня 2021, 07:53
3.Чудо Юдо
«Скажи, яка твоя мрія? Щоб Україну розділили між сусідніми країнами чи як? І в яку хотів би ти потрапити разом зі своїм диваном? »

В мене немає дивана. Я на печі поїду в ваше світле майбутнє. Та ти теж туди не печі поїдеш, та й то, це якщо сталінських лісопосадок вистачить.
А мрія у мене така, щоб не всі пришелепки вимерли як динозаври, щоб трішки лишилось на розплід. Тут вже не до держави чи державності. Та й де у нас та держава? У нас таке собі АО по ліквідації держави. Ну знаюш же, що коли щось ліквідовують, то призначают ліквідаційну комісії чи щось подібне.
І ти не приписуй мені те, чого я не говорив. Про "щеневмерлу" я привів цитату із Бориса Оліника. А про ліквідаційну комісію говорив з трибуни ВРУ Степан Хмара.
А тепер від себе скажу. Якби ж ти гарно вчився не те що універах а хоча б у школі, то ти б знав, що держава - категорія історична, ну це так карли марли з енгельсами писали. І так воно є насправді. І зараз процес ліквідації національних держав відубвається по усьому світу. Про це відкрито пишуть і кажуть усякі там Шваби з Давоських форумів і навіть наш Беня казав, що не сьогодні-завтра влада буде у ТНК. І компи з тирнетами їм у поміч.
І да, тобі ж Зельц відкрито казав, що він будує країну в смартфоні. Цікаво, а що буде з країною, якщо смартфон поламається чи акумулятор сяде? Ти над цим не думав7

Змінено 29.08.2021, 08:04
5. Чудо Юдо / 29 серпня 2021, 09:01
Ага, тепер я зрозумів. Головна твоя ціль: самостверджуватися методом приниження всіх навколо і регулярно запевняти себе в тому, що ти чимось кращий чи розумніший.
А причина цього – острах перед змінами, у тому числі технологічними. Частину ти їх освоїв, ось же пишеш у тому ж "віртуалі", але далі освоїти сили і бажання не вистачило.
А на прямі питання відповідаєш кілометровим коментарем, не даючи конкретної відповіді :) У Зелі навчився?)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації