Вхід | Реєстрація

Парк важкої техніки «Водоканалу» може обновитися

Парк важкої техніки «Водоканалу» може обновитися

Комунальники придбають бульдозер або два автобуси.

Депутати Кобеляцької міської ради дозволили комунальному підприємству «Водоканал Плюс» взяти кредит у акціонерному товаристві «Полтава-банк» на придбання техніки. Відповідне рішення міські обранці підтримали на засіданні спільних комісій. Залишилося затвердити його на сесії.

Як пояснив міський голова Олександр Копелець, комунальному підприємству потрібен бульдозер.

— Харківський тракторний завод уже не випускає таку техніку. Ми хочемо взяти бульдозер JCB. Його вартість 2 262 000 гривень. Тому ми прохаємо згоди для подачі комунальниками в «Полтава-банк» документів, — сказав Копелець. — На сьогоднішній день «Водоканал Плюс» розрахувався за кредит у 2 925 000 гривень, який брали на автобуси. Ми віддавали. Розрахувалися, немає проблем. Надавши згоду, таким чином ми допоможемо «Водоканалу», а комунальники куплять цей трактор.

Питання також розглядається про придбання двох автобусів. Та будемо детально розбирати, що варто купити. Прохаю винести вас це питання на сесію і одобрити його. Адже наш трактор ДТ-75 доки дійде отуди за «Калину» (міський голова має на увазі звалище в лісі — авт.), активісти там набагато раніше.

Віктор Фесюра зауважив, що комунальникам потрібно придбати косарку.

Отож, парк комунальників оновиться бульдозером або двома автобусами.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 серпня 2021, 16:09 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації