Вхід | Реєстрація

Не ризикуйте власним здоров’ям, вживайте якісну воду

Не ризикуйте власним здоров’ям, вживайте якісну воду

Говорять, що здорова людина здатна протриматися без їжі три місяці, а от без води — лише декілька днів. Справа в тому, що в рідині міститься багато корисних мікроелементів, які вкрай необхідні людському організму для нормального функціонування.

Якщо ж розібратися детальніше, то більше 60 відсотків від маси тіла складає саме вода. Вона бере безпосередню участь майже у всіх процесах, що відбуваються в організмі.

Завдяки рідині, з організму видаляються так звані «продукти обміну»; організм охолоджується з допомогою випаровування води через пори.

Тому надзвичайно важливо вживати в раціон виключно якісну питну воду, що відповідає всім стандартам якості.

Для прикладу, протягом останніх років фахівці міжрайонного лабораторного центру, який очолює Валентина Семиног, відзначають, що в різних населених пунктах Кобеляччини норма нітратів перевищена в рази. У першу чергу це пов’язано з тим, що із свердловин вода надходить старими, зношеними водогонами. Не кращі показники води і в багатьох колодязях.      

Те ж саме стосується і жителів великих міст, особливо — Києва. Адже варто взяти до уваги той факт, що мешканці й гості столиці п’ють воду з трьох джерел: із Дніпра, із Дністра та з артезіанських свердловин. До речі, найбільше кияни споживають саме деснянську воду. Хоча столична вода, доки потрапить у будинки киян, проходить чотири ступені очистки, назвати її абсолютно безпечною для організму дуже складно.

Слід також врахувати, що система очистки залишається незмінною з 80-х років минулого століття.

 

Якісна вода — за доступною ціною

Для того, аби щодня не перевіряти свій організм на стійкість до хлору, варто користатися послугою «доставка води» і споживати в їжу якісну бутльовану воду торгової марки «Хвиля здоров’я».

Серед головних переваг екологічно чистої рідини слід виділити:

  • відповідність міжнародним стандартам якості,
  • 260-метрову глибину свердловини Юрського горизонту, з якої добувається вода,
  • проходження процесу доочистки, що ізолює продукт від найменших забруднених часток.

Тим більше, що представники компанії «Хвиля здоров’я» запевняють своїх клієнтів, що доступну ціну і протягом години доставлять воду за вказаною адресою. Якщо ж не виконають свого зобов’язання по доставці, знизять вартість води.

Також разом із водою клієнт має змогу замовити механічну чи електричну помпи для бутля, паперові стаканчики.

Тому не ризикуйте власним здоров’ям, приєднуйте до числа любителів води торгової марки «Хвиля здоров’я».

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 серпня 2021, 14:30 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
1. marmiks / 14 жовтня 2021, 22:28
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації