Вхід | Реєстрація

Дебютний день села в Червоних Квітах вдався

Дебютний день села в Червоних Квітах вдався

У цьому році своєрідною «родзинкою» сільського свята був той факт, що його відзначали вже під егідою Білицької селищної ради та місцевого старостату. Дебют вдався, відсвяткували і повеселилися на славу.

Святкування можна умовно розділити на дві частини. Спершу силами і майстерністю помірялися представники різних видів спорту — від усім відомого і всіма любимого футболу до ще екзотичного дартсу.

У турнірі з міні-футболу, в якому взяли участь три команди, перемогу здобули гості з Руденківки.

Серед шахістів очікувано кращим став Георгій Горгола з Біликів, друге місце зайняв Микола Татара, третє — Роман Хурса.

На більярдному столі кращим став Руслан Лях, друге і трктє місця посіли, відповідно, Сергій Давидов та Сергій Жовтяк.

У змаганнях з метання дротиків на влучність, тобто у дартсі, місця розподілилися наступним чином: Антон Костенко, Юлія Перегінець, Станіслав Герман.

Після нагородження переможців спортивних змагань та невеличкого перепочинку розпочалася концертна програма. Потрібно відзначити, що концертна програма була таким собі сплавом молодості та зрілості. На сцену виходила червоноквітівська дітвора та ветерани-хористи із знаменитих білицьких «Чебреців».
Звичайно ж, перед початком концерту відбулася недовга офіційна частина. Квітян вітали як староста округу Петро Онищенко, так і селищний голова Микола Скрильник. Був присутній на святі і Петро Слоква, місцевий аграрій, який допомагає селянам завжди — і в горі, і в радості.

Ведучими концертної програми стали квітянка Марина Забрудська та біличанка Ольга Іваненко. Дебют творчого тандему теж виявився вдалим.

Усе інше на святкуванні повністю відповідало гарній місцевій традиції — смачна каша, весела дискотека, безліч розваг для малечі.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 вересня 2021, 20:35 | Кобеляки | Культура та освіта
1. Fuks / 5 вересня 2021, 21:44
Всі села святкують день села.Правильно,хоч бурьяни покосять,та мо де ямку засиплят на дорозі....А взагалі що святкуєте? Шкіл в більшості сіл нема,молодь що залишилась в селі називають невдахами,роботи нема,хіба що у хвермера на мінімалку офіційну можна встроятись,діти не народжуються в селах..Доживаєм.Скоро буде одна громада Полтавська..Зі святом хуторяни..
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації