Вхід | Реєстрація

Влад Гела готується до титульного бою

Влад Гела готується до титульного бою
Третій нокдаун і перемога

Гарні новини надійшли про нашого земляка, уродженця Шенгурів, вихованця кобеляцької школи боксу. Влад Гела продовжує добиватися перемог на професійному рингу. Попереду в нього — бій за титул континентального чемпіона.

Днями Владислав Гела вийшов на ринг у рамках представницького турніру боксерів-професіоналів, що відбувся в Харкові. Зараз наш земляк виступає у ваговій категорії до 72,5 кілограма.

Нагадаємо, що кілька місяців тому Влад програв поєдинок розділеним рішенням суддів. Бій відбувався в Польщі і судді вирішили надати перевагу господарю рингу, хоча український боксер був ні в чому не гіршим.

Зважаючи на прикру і незаслужену поразку, Влад Гела прагнув реабілітуватися перед публікою, тренером і, передусім, самим собою.

Його суперником  на харківському рингу був досвідчений боєць із Києва, у нього за плечима 21 поєдинок. Щоправда, непереможним киянина назвати важкувато, більшість своїх боїв він програв.

Для Влада Гели це був чотирнадцятий бій у кар’єрі боксера-професіонала. Більшість своїх боїв Влад виграв.

Не забарилася чергова перемога і цього разу. Чи то різниця в класі боксерів виявилася дуже великою, чи підтримка Антона Совенка, із яким разом починали займатися боксом, далася взнаки, але бій закінчився дуже швидко. Вже у першому раунді Гела тричі відправляв свого суперника в нокдаун сильними і влучними ударами по корпусу. Зрештою, суддя зупинив бій, щоб зберегти здоров’я киянина.

Після цієї перемоги Влад не лише реваншувався і поліпшив свій боксерський рекорд. Тепер він отримав право битися за чемпіонський пояс у одній із континентальних версій. Бій відбудеться в Польщі у жовтні цього року. Фактично переможець стає кращим професійним боксером Польщі у ваговій категорії до 72,5 кілограма. Суперником Влада знову стане поляк. Тому готуватися до бою доведеться особливо ретельно, щоб рідні стіни вчергове не «допомогли» противнику в ринзі.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 вересня 2021, 16:51 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації