Вхід | Реєстрація

Золоте кільце на дітородному органі

Золоте кільце на дітородному органі

На Херсонщині 60-річний чоловік опинився в курйозній ситуації. Мешканець села Чорнобаївка вирішив «прикрасити» свого прутня золотим кільцем, яке зазвичай люди носять на пальцях рук. Але зняти ювелірне «оздоблення» зі свого органу чоловік не зміг.

Інтимний орган почав розпухати, зняти кільце вже не вдавалося.

Тоді чоловік занепокоївся та спробував «визволити» свій орган від кільця самотужки. Потім він наважився викликати медиків швидкої допомоги. Проте спеціалісти бригади також не могли зняти кільце. Тому чоловіка вирішили госпіталізувати до лікарні.

Уже там прикрасу розпиляли. Після «операції з визволення» чоловік втік із лікарні, не подякувавши медикам за допомогу. Чоловік відбувся легким переляком, травм від небезпечних ігор із прикрасами він не отримав.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 вересня 2021, 20:36 | Полтавщина | Цікаве
1. Fed654Frumos / 4 вересня 2021, 09:26
От не повезло мужику.Не тому що не зміг зняти кольцо,а тому що воно налізло))
2. Dana77 / 4 вересня 2021, 23:14
Ви шось переплутали, у чоловіків немає дітороДних органів, бо чоловіки не народжують. У них дітороБні органи.
3. orakul / 5 вересня 2021, 17:08
Вже нема про що писати, давай різну фігню писати. Чи й не проблема. Пішов би до синагоги, чи в Умань до хасидів і йому б обрізали разом з кільцем.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації