Вхід | Реєстрація

Дороги вишикувалися в чергу за ремонтом

Полтавська міська рада оприлюднила перелік першочергового ремонту міських доріг на 2010 рік.
Отже, в першу чергу ремонтні дорожні бригади слід чекати на 26 вулицях, дорогах і провулках. Це — вул. Фрунзе, вул. Харківське шосе, вул. Київське шосе, вул. Артема, об’їзна дорога «Сади-3», об’їзна дорога «Сади-2», пров. Колективний, вул. Красіна, вул. Калініна, вул. Грушевського, вул. В. Тирнівська, вул. М. Бірюзова, вул. Зіньківська, вул. Жовтнева, Жовтневе кільце, вул. Кондратенка, вул. Леніна, вул. Миру, вул. Ш. Алейхема, вул. Сінна, Першотравневий проспект, вул. Гагаріна, вул. Пушкіна, вул. Шевченка, вул. Н. Млинська, вул. Володарського. 
Як зазначено на офіційному сайті міської ради, питання про ремонт інших доріг буде вирішуватися після прийняття міського бюджету на 2010 рік та виділення відповідного фінансування. 


Автор: www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 березня 2010, 17:18 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації