Вхід | Реєстрація

Іномарка в’їхала у воза

Іномарка в’їхала у воза

У неділю, 5 вересня, на автодорозі М-22 Полтава — Олександрія, у селі Лелюхівка сталася аварія за участю легкового автомобіля і гужового транспорту.
За попередньою інформацією відомо, що за кермом автомобіля «Кія Спортейтж» перебувала жінка 1969 року народження. Вона допустила зіткнення із гужовим транспортом. Возом керував чоловік 1974 року народження.

Як розповіли свідки, подія сталася близько 20:30. На возі не було катафотів чи якихось проблискових маячків. Також на возі, крім водія, їхала жінка і троє дітей.

Відділ комунікації поліції Полтавщини повідомив, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, травми отримав водій гужового транспорту та його неповнолітні пасажири 2013, 2016 та 2019 років народжень. Водія гужового транспорту доставили в Новосанжарську лікарню. Дітей оглянули медики та відпустили додому.
За цим фактом вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 вересня 2021, 16:21 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації